Το νέο Suzuki JIMNY ακολουθώντας την επιτυχία του IGNIS το 2017 και του SWIFT το 2018, τα οποία αναδείχθηκαν μέσα στα τρία κορυφαία αυτοκίνητα στην κατηγορία World Urban Car, φέτος διεκδικεί τρία βραβεία, μεταξύ των οποίων και το World Car of the Year.

Αναλυτικότερα, τo Suzuki JIMNY εκτός από τη διεκδίκηση αυτή, είναι υποψήφιo για δύο ακόμα διακρίσεις, καθώς βρίσκεται στην τελική πεντάδα για το World Urban Car 2019 και στο παγκόσμιο top 5 όσων διεκδικούν τον τίτλο World Car Design 2019.

Ο διαγωνισμός World Car Awards, πραγματοποιείται για έκτη συνεχόμενη χρονιά και ψηφίζουν σε αυτόν 86 διακεκριμένοι δημοσιογράφοι αυτοκινήτων από 24 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ο ενθουσιασμός για την αντίστροφη μέτρηση του World Car Finals θα συνεχιστεί την Τρίτη 5 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια μιας στάσης στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, όπου θα ανακοινωθούν οι top 3 κορυφαίοι φιναλίστ παγκοσμίως, μαζί με το Παγκόσμιο Πρόσωπο της Χρονιάς του 2019.

Το ταξίδι της διεκδίκησης τελειώνει με την τελετή απονομής βραβείων Grande Finale, που ανοίγει το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019.

Προηγούμενο άρθροΤο ταξί της Airbus, Vahana, πετάει
Επόμενο άρθροΤεχνητή νοημοσύνη από την Nexyad για την οδική ασφάλεια