Νέο Piaggio MyMoover – Το σκούτερ για κάθε διανομή

Το σκούτερ που έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά επαγγελματικών οχημάτων, χωρίς συμβιβασμούς είναι το MyMoover.

Πρόκειται για την τελευταία δημιουργία της Piaggio, ένα σκούτερ σχεδιασμένο ειδικά για παραδόσεις αγαθών, με ικανότητα φόρτωσης που αψηφά τους νόμους της φυσικής και εξαιρετική προσοχή στην ασφάλεια και την απόδοση. Ένα όχημα που προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό χαρακτηριστικών, ειδικά για τους επαγγελματίες που ασχολούνται με παραδόσεις ή διανομές.

Τεραστία ικανότητα φόρτωσης, αριθμοί που εκπλήσσουν

Ας δούμε λεπτομερώς τους αριθμούς αυτού του πολύ ειδικού σκούτερ, το οποίο φέρει στην πίσω σχάρα ένα κουτί χωρητικότητας 261 λίτρων και 60 κιλών βάρους. Το κουτί ανοίγει με ένα κουμπί στο τιμόνι και χαρακτηρίζεται από ένα σύστημα συγκράτησης με δύο ελατήρια αερίου, όπως τα πορτ-μπαγκάζ των αυτοκινήτων, το οποίο όμως εγγυάται ταυτόχρονα τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Παράλληλα η μπροστινή σχάρα, έχει ικανότητα φόρτωσης είκοσι επιπλέον κιλών, ενώ η κεντρική τσάντα – διάστασης Α3 – στο εσωτερικό της ποδιάς, μπορεί να μεταφέρει άλλα 5 κιλά εμπορευμάτων. Εν ολίγοις, ένα μικρό κατάστημα εν κινήσει!

Ασφάλεια και άνεση, χωρίς συμβιβασμούς

Η μεγάλη ικανότητα μεταφοράς φορτίου συμβαδίζει με τη σχολαστική προσοχή στην ασφάλεια.  Αυτό επιβεβαιώνεται από την ισχύ του συστήματος πέδησης, που κατανέμεται εξίσου στους τρεις τροχούς, την παρουσία χειρόφρενου για την ασφάλιση του οχήματος ακόμη και σε κλίση, χωρίς σταντ, αλλά κυρίως από τον προηγμένο μηχανισμό κλίσης, που σας επιτρέπει να ελιχθείτε με το σκούτερ σε όλες τις συνθήκες. Η κλίση του φορτίου είναι παράλληλη με την κλίση του οχήματος και του αναβάτη, με αποτέλεσμα το όχημα να συμπεριφέρεται σαν κλασικό δίτροχο, χωρίς να επηρεάζεται καθόλου η ισορροπία. Το μεγάλο παρμπρίζ, το επίπεδο πάτωμα, το προστατευτικό σχήμα της ποδιάς, η θύρα USB και τα προστατευτικά για τα χέρια του οδηγού ολοκληρώνουν τον εξοπλισμό και ενισχύουν περαιτέρω την άνεση, την ασφάλεια και την ευκολία χρήσης.

Νέο Piaggio MyMoover – Το σκούτερ για κάθε διανομήΜαύρο κουτί (GPS) για πιο αποτελεσματικές παραδόσεις

Το MyΜoover μπορεί να είναι πάντα συνδεδεμένο. Μέσω ενός προγράμματος ανάγνωσης που βρίσκεται πάνω από το ταμπλό, είναι δυνατή η ενεργοποίηση της αναγνώρισης του οδηγού και ταυτόχρονα ο αναβάτης μπορεί να παραμείνει συνδεδεμένος με το κέντρο επιχειρήσεων. Ο εξοπλισμός του οχήματος με το μαύρο κουτί μεταφέρει δεδομένα τηλεματικής σε πραγματικό χρόνο σε μία κεντρική μονάδα, παρέχοντας επιπλέον δυνατότητες, όπως ο εντοπισμός διαδρομών και η διαχείριση των προτεραιοτήτων παράδοσης, οι οποίες τελικά επιτρέπουν την βελτίωση της αποτελεσματικότητας των παραδόσεων. Τέλος, το μαύρο κουτί στέλνει σήμα έκτακτης ανάγκης στη μονάδα ελέγχου σε περίπτωση ατυχήματος.

MyMoover, μια ολοκληρωμένη λύση για την επιχείρησή σας

Το Mymoover αποτελεί μία εξαιρετική πρόταση για επαγγελματίες. Πρακτικό και λειτουργικό, ιδανικό για παραδόσεις αγαθών σε αστικό περιβάλλον, με κορυφαίο κουτί που εγγυάται μεγάλη χωρητικότητα φόρτωσης. Χάρη στους τρεις τροχούς του, τον μηχανισμό κλίσης του φορτίου και την απουσία σταντ στάθμευσης, θέτει την ασφάλεια σε άλλο επίπεδο σε σύγκριση με τα άλλα δίτροχα και τρίκυκλα οχήματα στην αγορά. Η εξαιρετική απόδοση του υγρόψυκτου κινητήρα 125 κ.ε. εξασφαλίζει εξαιρετικά μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και ζωηρές επιδόσεις.

Ανακαλύψτε εδώ όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Piaggio MyMoover και επικοινωνήστε με ένα σημείο πώλησης Piaggio για ένα test ride.

Προηγούμενο άρθροΗ στρατηγική New Auto του Volkswagen Group
Επόμενο άρθροVW Group: Κόμβος ηλεκτρικής κινητικότητας στην Ισπανία