The new Mercedes-Benz eVito Tourer

Η επιτυχία του Mercedes-Benz Vito, του εξειδικευμένου επαγγελματικού βαν για το εμπόριο και τις υπηρεσίες, βασίζεται σε χαρακτηριστικά όπως η ευελιξία, η προσαρμοστικότητα και η ισορροπημένη σχέση τιμής / απόδοσης.

The new Mercedes-Benz eVito Tourer

Η εκτεταμένη αναβάθμιση της νέας έκδοσης είναι ακόμα πιο ελκυστική. Τα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνουν ηλεκτροκινητήρα υψηλής ροπής και εμβέλεια μέχρι 421 χιλιόμετρα (μικτή κατανάλωση ισχύος: 26,2 kWh / 100 χλμ, μικτές εκπομπές CO2: 0 g / χλμ) [1], καθώς και τον νέο, αποδοτικό και ισχυρό τετρακύλινδρο κινητήρα ντίζελ της σειράς OM 654. Επίσης, νέα προϊόντα και εξοπλισμός ψυχαγωγίας και συστημάτων υποστήριξης, καθώς και βελτιώσεις στο σχεδιασμό ολοκληρώνουν την ανανέωση. Το νέο Mercedes-Benz Vito μπορεί να παραγγελθεί από την 1η Απριλίου 2020. Οι τιμές ξεκινούν από 22.598,10 ευρώ (με 19% ΦΠΑ στη Γερμανία). Το eVito Tourer θα ακολουθήσει το καλοκαίρι του 2020.

Τα κυριότερα σημεία της αναβάθμισης 2020:

  • eVito Tourer 150 kW και εμβέλεια 421 χιλιομέτρων
  • Νέα γενιά κινητήρων OM 654, συμπεριλαμβάνει κινητήρα 176 kW με άδεια επιβατικού αυτοκινήτου
  • Πνευματική ανάρτηση AIRMATIC
  • Περισσότερη ασφάλεια χάρη στο σύστημα DISTRONIC και την Ενεργή Υποβοήθηση Πέδησης
  • Βελτιωμένη κάμερα οπισθοπορείας
  • Ψηφιακός καθρέπτης οπίσθιας απεικόνισης
  • Νέο σύστημα ψυχαγωγίας
  • Αναβαθμισμένο εσωτερικό αυτοκινήτου και νέα καλύμματα καθισμάτων
  • Νέα μάσκα ψυγείου
The new Mercedes-Benz eVito Tourer – Interior

Το Mercedes-Benz Vito, που παράγεται στη Vitoria της Ισπανίας, είναι η επιτομή ενός ευέλικτου βαν μεσαίου μεγέθους. Περισσότερες από 508.000 μονάδες αυτής της τρίτης γενιάς έχουν πωληθεί από το φθινόπωρο του 2014. Χάρη στην προσαρμοστικότητά του, το Vito αποτελεί στιβαρό εργαλείο για τις ΜμΕ, ιδιαίτερα για όσες διαθέτουν έως πέντε οχήματα. Άνω του 70% όλων των οχημάτων Mercedes-Benz Vito χρησιμοποιούνται υπό τέτοιες συνθήκες.

Η Pia Herkewitz, Product/Marketing Management της Mercedes-Benz Midsize Vans, σημειώνει: “Η μεγάλη γκάμα των νέων συστημάτων υποστήριξης και η νέα γενιά κινητήρων συνεχίζουν την επιτυχή πορεία του Vito και το καθιστούν ακόμα πιο ελκυστικό, ιδιαίτερα σε ό, τι αφορά στο κόστος και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων. Όπως και στο παρελθόν, το ωφέλιμο φορτίο και η ποικιλομορφία του είναι μεταξύ των καλύτερων της κατηγορίας. Το νέο σύστημα ψυχαγωγίας πληροί επίσης τις αυξημένες απαιτήσεις των επαγγελματιών πελατών μας.

“Το νέο eVito Tourer της Mercedes-Benz θέτει νέα σημεία αναφοράς ως προς την καθημερινή καταλληλότητα και ευχρηστία. Χάρη στην λειτουργία ταχείας φόρτισης και μεγαλύτερης εμβέλειας – σε σύγκριση με τον προκάτοχό του – μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευέλικτα. Εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία μας για ένα βαν ελεύθερο εκπομπών όπου απαιτείται” εξηγεί ο Benjamin Kaehler, Επικεφαλής του eDrive@VANs της Mercedes-Benz Vans.

Προηγούμενο άρθροΈναρξη πωλήσεων νέων SUV Mercedes-AMG Performance
Επόμενο άρθροΠως επιδρούν στους στόλους οι στόχοι εκπομπών CO2