Νέο ΔΣ Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος

Ανακοινώθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ) ένα έτος μετά την ίδρυση του.

Στο νέο ΔΣ συμμετέχουν επιχειρηματίες και στελέχη που συνεισφέρουν δεκαετίες στο χώρο του δικύκλου:

  • Σόλων Κοντός, Κ-Motors Α.Ε., Πρόεδρος
  • Φώτης Δράκος, Piaggio Hellas, Αντιπρόεδρος
  • Διογένης Χιωτάκης, Mototrend A.E., Γραμματέας
  • Ιάκωβος Αλμασίδης, Suzuki Σφακιανάκης, Mέλος

Ο ΣΕΜΕ ευχαριστεί θερμά τον απερχόμενο Πρόεδρο, Σωτήρη Χατζίκο (Μοτοδυναμική ΑΕΕ) για την ουσιαστική συνεισφορά του στο πρώτο στάδιο ανάπτυξης του Συνδέσμου.

Το νέο ΔΣ εστίασε αφενός στην δέσμευση του για την υλοποίηση των βασικών στόχων του Συνδέσμου για μια ισόρροπη, συνεπή και μακροπρόθεσμη διεύρυνση της αγοράς δικύκλων προς όφελος των μελών, των αναβατών και γενικότερα του κοινωνικού συνόλου και αφετέρου στην ανανέωση και διεύρυνση του συνδέσμου.

Έτσι ο ΣΕΜΕ καλωσόρισε ήδη ένα νέο μέλος, την εταιρεία Motoway-Καμπράνης ΑΕ. Και τους πρώτους υποστηρικτές του: Motostuff ΜΑΕ, Electromove ΙΚΕ, Τεχνοκάρ ΑΕΕ, EMW-Πολυζωγόπουλος Ο.Ε, Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, Infoquest Technologies.

Επιπλέον, ο ΣΕΜΕ στοχεύει να εκπροσωπήσει πιο δυναμικά την υγιή ανάπτυξη του δικυκλισμού στη χώρα μας, με δράσεις προς τη δημόσια διοίκηση και τους ευρωπαϊκούς φορείς, καθώς και συμπράττοντας με φορείς οδικής ασφάλειας .

Τέλος, στοχεύοντας να προσφέρει μεγαλύτερη διαφάνεια και πληροφόρηση σε όλους όσους ασχολούνται με το δικυκλισμό, εγκαινιάζει νέες υπηρεσίες όπως την δυνατότητα πρόσβασης σε ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία ποιοτικά στατιστικά στοιχεία που επεξεργάζεται με την βοήθεια των μελών του.

Προηγούμενο άρθροToyota GR Supra με χειροκίνητο κιβώτιο
Επόμενο άρθροΤί θα άλλαζε στην Αθήνα ένα μοντέλο υπηρεσιών ridesharing