Η Audi επεκτείνει τη συνεργασία της με την εταιρεία παροχής πλατφόρμας διαχείρισης στόλου Fleetonomy. Στόχος είναι η ενίσχυση της νέας της πρωτοβουλίας κινητικότητας μικτού στόλου.

Το σύστημα αυτό είναι το πρώτο του είδους του στη Νότια Γερμανία. Ονομάζεται BITS και παρέχει υπηρεσίες κινητικότητας για διαδρομές μεγάλων αποστάσεων μικτού στόλου με μοντέλα ηλεκτρικά και εσωτερικής καύσης από την premium σειρά της Audi.

Λύσεις σε σημαντικές προκλήσεις κινητικότητας μικτού στόλου

Η Audi διαχειρίζεται την υπηρεσία χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα ride-hailing της Fleetonomy, της ισραηλινής start-up, που βασίζεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) και, όπως αναφέρει, επιλύει μερικές από τις σημαντικές προκλήσεις λειτουργίας της υπηρεσίας μικτού στόλου μέσω μιας εφαρμογής. Οι προκλήσεις αυτές περιλαμβάνουν το άγχος εμβέλειας, το χρόνο και τα σημεία φόρτισης, καθώς και την αντιστοίχιση με τη ζήτηση.

Η πλατφόρμα της Fleetonomy προσφέρει αποδοτικό προγραμματισμό για τα οχήματα, ανάλογα με τις ανάγκες μετακίνησης και τη χωρητικότητα της μπαταρίας, επιλέγει τα βέλτιστα σημεία φόρτισης και εγγυάται πως η υπηρεσία λειτουργεί σύμφωνα με τη ζήτηση. Η εταιρεία παραδίδει επίσης κινητές εφαρμογές λευκής ετικέτας για επιβάτες και οδηγούς, μαζί με έναν πίνακα διαχείρισης αποστολής και προγραμματισμού.

Προηγούμενο άρθροΗ BMW εξασφαλίζει “ηθική” προμήθεια λιθίου
Επόμενο άρθροΑναβαθμίσεις για τo Nissan LEAF στην Ιαπωνία