Αναβάθμιση των προνομίων στην αγορά ασφάλισης αυτοκινήτου παρέχει η Generali, μέσω της εφαρμογής Generali My Drive για τους ασφαλισμένους της.

H Generali θέτοντας την τεχνολογία και τις έξυπνες εφαρμογές στην υπηρεσία των ασφαλισμένων και των συνεργατών της, προχωρά στην αναβάθμιση των προνομίων που παρέχονται μέσω της εφαρμογής τηλεματικής, Generali MyDrive, συνδέοντας την ασφαλή οδηγική συμπεριφορά με τη μείωση των ασφαλίστρων.

Το  MyDrive app παρέχει στον ασφαλισμένο τη δυνατότητα να διαφοροποιήσει ο ίδιος το τελικό του ασφάλιστρο, βάσει της οδηγικής του συμπεριφοράς. Το μόνο που απαιτείται είναι να κατεβάσει δωρεάν την εφαρμογή στο κινητό του (iphone / android) και να κάνει log-in. H εφαρμογή καταγράφει στη συνέχεια αυτόματα τις διαδρομές του.

Ειδικότερα, η έξυπνη εφαρμογή Generali MyDrive app λαμβάνει υπόψη και αξιολογεί μια σειρά παραγόντων οδηγικής συμπεριφοράς όπως: επιτάχυνση, φρενάρισμα, ρυθμός και σταθερότητα στην οδήγηση καθώς και οδήγηση στις στροφές. Το υψηλό σκορ στις παραπάνω παραμέτρους μεταφράζεται σε ασφαλέστερες συνθήκες οδήγησης, μειώνοντας έτσι σημαντικά τον κίνδυνο τροχαίου.

Με την ολοκλήρωση κάθε διαδρομής, o χρήστης λαμβάνει την ανάλυση της οδηγικής του συμπεριφοράς, χάρη στην τηλεματική τεχνολογία. Με τον τρόπο αυτό, μπορεί να δει σε ποια σημεία της διαδρομής η οδήγηση του ήταν ασφαλής και σε ποια επιδέχεται βελτίωσης και να λάβει συμβουλές ασφαλούς οδήγησης. O χρήστης λαμβάνει συμβουλές βασισμένες σε επιστημονικά δεδομένα, μαθαίνοντας πως οι αντιδράσεις και η ετοιμότητά του ως οδηγού, αυξάνουν ή μειώνουν τον κίνδυνο ατυχήματος. Έτσι, ο ασφαλισμένος αποκτά έναν “προσωπικό σύμβουλο” ασφαλούς οδήγησης, που χωράει κυριολεκτικά στο κινητό του και τον ακολουθεί σε κάθε του διαδρομή.

Με τη συμπλήρωση ενός ελάχιστου απαιτούμενου αριθμού χιλιομέτρων και διαδρομών οδήγησης, διαμορφώνεται το Ατομικό Σκορ του χρήστη, βάσει του οποίου, ο ασφαλισμένος μπορεί να διεκδικήσει έκπτωση επί του ασφαλίστρου.

Η νέα προνομιακή χρήση του MyDrive app  τίθεται σε εφαρμογή  από τις 7 Ιουλίου 2020, και παρέχει το δικαίωμα έκπτωσης στο σύνολο των ασφαλισμένων της Generali με πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Speed. Τα εκπτωτικά προνόμια θα ισχύουν τόσο για νέους όσο και υφιστάμενους πελάτες.

Αναλυτικότερα, κάθε νέος πελάτης του κλάδου αυτοκινήτου θα λαμβάνει αυτόματα έκπτωση 5%, εφόσον κατεβάσει και ενεργοποιήσει την εφαρμογή MyDrive. Παράλληλα, εκτός της έκπτωσης του 5%, ανάλογα με το σκορ που θα πετυχαίνει, κάθε ασφαλισμένος θα μπορεί να λαμβάνει επιπλέον επιβραβεύσεις κάθε μήνα, μειώνοντας ακόμη περισσότερο το τελικό του ασφάλιστρο.

Η εφαρμογή MyDrive app η Generali, πέραν της βελτίωσης της οδικής συμπεριφοράς, εντάσσεται στη στρατηγική της Generali να παρέχει ένα οικοσύστημα υπηρεσιών, που θα ακολουθεί τους ασφαλισμένους στην καθημερινότητά τους και θα τους βοηθά να ζήσουν μια καλύτερη και ασφαλέστερη ζωή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here