Από την 1η Οκτωβρίου 2021, ο Νίκος Σινογιάννης αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή κλάδου Porsche στον Όμιλο Μοτοδυναμική.   

Είναι μέλος της διοικητικής ομάδας του Ομίλου Μοτοδυναμική, από το 2019, ως επικεφαλής του κλάδου Λιανικής & Διεθνών Δραστηριοτήτων, έχοντας την ευθύνη της Μοτοδίκτυο και των θυγατρικών εταιριών του Ομίλου στη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.

Διαθέτει πολυετή εμπειρία στους τομείς των Πωλήσεων και After Sales έχοντας αναλάβει ανώτερες διοικητικές θέσεις στο παρελθόν.

Ο Nίκος Σινογιάννης διαδέχεται στο ρόλο τον Θοδωρή Παπαδόπουλο, ο οποίος μετά από δεκαεννιά χρόνια προσφοράς σε διοικητικές θέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ολοκληρώνει την επιτυχημένη πορεία του στον Όμιλο Μοτοδυναμική.

Καθήκοντα διευθύντριας Marketing & PR του κλάδου Porsche αναλαμβάνει η Ελπίδα Φιλιππίδου, η οποία έχει σημαντική εργασιακή εμπειρία και μέχρι πρότινος ασκούσε καθήκοντα Brand Manager σε μεγάλη εισαγωγική και εμπορική  εταιρεία του χώρου των οινοπνευματωδών.

H Μάιρα Πασσιά, ολοκληρώνοντας εικοσιπενταετή πορεία με τη μάρκα Porsche, σε διευθυντικές θέσεις Marketing, CRM & Επικοινωνίας, έχει ήδη αναλάβει, από 01.01.2021, τα καθήκοντα της διεύθυνσης Εταιρικών Υποθέσεων του Ομίλου Μοτοδυναμική.

Όπως είναι ο γνωστό, ο Όμιλος Μοτοδυναμική εκπροσωπεί την Yamaha Motor Co. Ltd. στην Ελλάδα, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία, την Porsche AG και την Sixt SE στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται επίσης στο χώρο της λιανικής με το Μοτοδίκτυο και το MotoDirect. Εισηγημένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2005, ο Όμιλος Μοτοδυναμική απασχολεί περισσότερους από 230 εργαζόμενους, ο δε κύκλος εργασιών της το 2020 ανήλθε σε 78,3 εκατ. ευρώ.

Προηγούμενο άρθροTo Nissan Qashqai διακρίθηκε στα βραβεία Towcar of the Year 2022
Επόμενο άρθροΗ Cazoo εξαγοράζει την SMH Fleet Solutions