www.fleetnews.gr

Gisèle Urquia: General Manager, ALD Automotive

Mobility” σημαίνει να είσαι στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή, να παρέχεις επιχειρηματικές δραστηριότητες με ευελιξία και να παραμένεις στο δρόμο της επιτυχίας. “Mobility” σημαίνει ελευθερία, και αυτό απαιτεί έναν ισχυρό συνεργάτη. H ALD Automotive, ως πρωτοπόρος στον τομέα των υπηρεσιών μακροχρόνιας μίσθωσης καθώς και στη διαχείριση στόλων, σχεδιάζει και προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις στις ανάγκες των πελατών και συνεργατών της σε 43 χώρες. Με περισσότερα από 1,54 εκατομμύρια οχήματα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες κινητικότητας και τεχνολογίας, βοηθώντας τους να επικεντρωθούν στις καθημερινές επαγγελματικές δραστηριότητές τους.

Οι ανάγκες για παροχή υπηρεσιών μακροχρόνιας μίσθωσης εξακολουθούν να αυξάνονται, με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να συνεισφέρουν σημαντικά σε αυτή την αύξηση και τους πολυεθνικούς μεγάλους οργανισμούς να συνεχίζουν να αναζητούν λύσεις για τους συνεργάτες τους. Ταυτόχρονα, η στροφή προς την ιδιωτική μίσθωση αναμένουμε να αυξηθεί ραγδαία τα επόμενα χρόνια και να επιφέρει ακόμα υψηλότερη ανάπτυξη. Οι τεχνολογικές, δημογραφικές τάσεις και οι ανάγκες των πελατών μετατοπίζουν την εστίαση στην εξεύρεση λύσεων κινητικότητας και αντίστοιχα μετατρέπουν την προσέγγιση που βασίζεται στο αυτοκίνητο σε προσέγγιση που βασίζεται στο χρήστη. Στην Ελλάδα σήμερα, αλλά και πανευρωπαϊκά, το 50% όλων των νέων ταξινομημένων αυτοκινήτων ανήκουν στην κατηγορία των μισθώσεων, αποτελώντας μια ακόμα απόδειξη πως οι μακροχρόνιες μισθώσεις επιλέγονται όλο και περισσότερο ως ενδεικτικές λύσεις από τους πελάτες. Η ALD Automotive θέλει να είναι -και πρόκειται να είναι- ο πιο καινοτόμος πάροχος λύσεων κινητικότητας με νέες υπηρεσίες και λύσεις και με έμφαση στην εξαιρετική εμπειρία των χρηστών.

Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια στροφή στη διεθνή αγορά προς εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης όπως η δημιουργία “green fleet” με νέες τεχνολογίες υβριδικών, ηλεκτρικών και plug in οχημάτων, car sharing ή λύσεις που περιλαμβάνουν το ποδήλατο και άλλα μέσα μεταφοράς.

Αυτή η εξέλιξη είναι εντονότερη σε ευρωπαϊκές χώρες όπου υπάρχουν ήδη φορολογικά οφέλη, νομοθεσίες και υποδομές που υποστηρίζουν τις νέες τεχνολογίες. Παρόμοιες τάσεις παρατηρούμε να εμφανίζονται και στην ελληνική αγορά, κυρίως με τα υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα. Η ALD Automotive προσφέρει πλήρη υποστήριξη για την εισαγωγή ηλεκτρικών οχημάτων σε ένα στόλο: από τη μελέτη και ανάλυση της ανάγκης έως τη συντήρηση και παρακολούθηση των οχημάτων και την εγκατάσταση υποδομών στον πελάτη.

Προηγούμενο άρθροThe future of mobility
Επόμενο άρθροH πρόκληση της ηλεκτροκίνησης