MINI John Cooper Works Aceman Electric και MINI John Cooper Works Electric

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ολόκληρη την ηλεκτρική γκάμα της δίνει στους επισκέπτες του Mondial de l’Automobile 2024 η MINI. Η βρετανική μάρκα παρουσίασε σε παγκόσμια πρεμιέρα δύο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα John Cooper Works, τα οποία επικεντρώνονται στην απόδοση και τον σπορ χαρακτήρα. Εκτός από τις σημαντικές αυτές πρεμιέρες, στην έκθεση έχουμε επίσης τα MINI Cooper SE, MINI Aceman SE και MINI Countryman SE ALL 4.

Τα ηλεκτρικά MINI προσφέρουν την εμβληματική αίσθηση “go-kart” σε διαφορετικές διαστάσεις και επιλογές εκδόσεων. Η νέα γενιά ηλεκτρικών μοντέλων John Cooper Works αναμένεται να μεταφέρει τη μακρά αγωνιστική παράδοση της MINI στο σήμερα με την καινοτομία και τη δυναμική της ηλεκτροκίνησης.

Τα δύο νέα μοντέλα μεταφέρουν τη γνώση από τις πίστες αγώνων στον δρόμο, προσφέροντας, πέρα από σπορ σχεδιασμό, βελτιωμένα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά για χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Πλέον, οι λάτρεις της MINI μπορούν να απολαύσουν την ευέλικτη οδήγηση που χαρακτηρίζει τη μάρκα, με μηδενικές εκπομπές ρύπων:

MINI Cooper SE

Το MINI Cooper SE, έχει αυτονομία από 387 έως 402 χιλιόμετρα, με κατανάλωση ενέργειας 14,1 – 14,7 kWh/100 km.

MINI Aceman S

Το MINI Aceman SE (αυτονομία 382 έως 405 χλμ. με κατανάλωση ενέργειας 14,8 – 14,0 kWh/100 km), το πρώτο crossover της μάρκας, προσφέρει πέντε θέσεις σε μήκος τεσσάρων μέτρων, γεφυρώνοντας το κενό μεταξύ MINI Cooper και MINI Countryman.

MINI Countryman SE ALL4

Το ευρύχωρο και εξοπλισμένο με τετρακίνηση MINI Countryman SE ALL4, αποτελεί ιδανικό σύντροφο για κάθε διαδρομή. Η αυτονομία του φτάνει τα 432 χιλιόμετρα, με κατανάλωση ενέργειας 16,8 – 18,5 kWh/100 km.

Προηγούμενο άρθροToyota Battery: Επενδύει στις μπαταρίες ο ιαπωνικός κολοσσός
Επόμενο άρθροZAP Taxi Club: Απόκτηση ηλεκτρικού ταξί με leasing!