Η άφιξη της ολοκαίνουργιας BMW Σειρά 1 αναγγέλει την αυγή μιας νέας εποχής. Η τρίτη γενιά του επιτυχημένου compact μοντέλου πολυτελείας επαναφέρει την αυλαία στη νέα αρχιτεκτονική εμπρόσθιας κίνησης της BMW, η οποία συνδυάζει την απόλαυση οδήγησης μιας BMW και την άριστη δυναμική με μια σημαντική αύξηση του εσωτερικού χώρου.

Σπορ, άνετη, ασφαλής και αριστοκρατική, με φρέσκο σχεδιασμό και τελευταίας τεχνολογίας συνδεσιμότητα, η νέα BMW Σειρά 1 είναι μια αληθινή BMW με έντονο προσωπικό χαρακτήρα.

Τα συστήματα πλαισίου αιχμής και οι πρωτοποριακές τεχνολογίες, καθώς και η ενσωμάτωση όλων των βασικών παρελκομένων δυναμικής οδήγησης και των συστημάτων ελέγχου, χαρίζουν στη BMW Σειρά 1 αυξημένη ευελιξία που οι οδηγοί θα αναγνωρίσουν σαφώς χάρη, τόσο στη νέα εμπροσθοκίνητη διαμόρφωση, όσο και στο έξυπνο σύστημα BMW xDrive με κίνηση σε όλους τους τροχούς. Για τον σκοπό αυτό, η BMW συγκέντρωσε όλη την εμπειρία της των τελευταίων ετών στην εμπροσθοκίνητη τεχνολογία και εφάρμοσε μια πενταετή διαδικασία εξέλιξης στη Σειρά 1. Το αποτέλεσμα είναι μια δυναμική απόδοση χωρίς προηγούμενο στην εμπρόσθια κίνηση, με την οποία θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία premium compact.

Περισσότερα από 1,3 εκατομμύρια αντίτυπα της BMW Σειρά 1 παρήχθησαν κατά τις πρώτες δύο γενιές της και το αυτοκίνητο απεδείχθη ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ευρώπη.

Τα συστήματα πλαισίου αιχμής και οι πρωτοποριακές τεχνολογίες, καθώς και η ενσωμάτωση όλων των βασικών παρελκομένων δυναμικής οδήγησης και των συστημάτων ελέγχου, χαρίζουν στη BMW Σειρά 1 αυξημένη ευελιξία που οι οδηγοί θα αναγνωρίσουν σαφώς χάρη, τόσο στη νέα εμπροσθοκίνητη διαμόρφωση, όσο και στο έξυπνο σύστημα BMW xDrive με κίνηση σε όλους τους τροχούς. Για τον σκοπό αυτό, η BMW συγκέντρωσε όλη την εμπειρία της των τελευταίων ετών στην εμπροσθοκίνητη τεχνολογία και εφάρμοσε μια πενταετή διαδικασία εξέλιξης στο μοντέλο. Το αποτέλεσμα είναι μια δυναμική απόδοση χωρίς προηγούμενο στην εμπρόσθια κίνηση.

Η τρίτη γενιά της BMW Σειρά 1 θα παρουσιαστεί στην Ελλάδα στις 10 Ιουνίου. Το παγκόσμιο λανσάρισμα θα ξεκινήσει στις 28 Σεπτεμβρίου 2019.

Προηγούμενο άρθροBMW, VW και Ford στην αγορά των σκούτερ
Επόμενο άρθροΗ FCA εξετάζει βελτίωση της προσφοράς για συγχώνευση με την Renault