Η πάροχος υπηρεσιών και λύσεων διαχείρισης στόλου Masternaut, μια εταιρεία του Michelin Group, υπέγραψε πανευρωπαϊκή συμφωνία με τη Ford για την παροχή δεδομένων από οχήματα της Ford που διαθέτουν modem FordPass Connect.

Οι υπηρεσίες και οι λύσεις διαχείρισης του στόλου της Masternaut θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους επαγγελματίες πελάτες που χρησιμοποιούν οχήματα Ford με εγκατεστημένο το modem FordPass Connect.

Η Ford παρουσίασε τα modem FordPass Connect το 2018. Εξοπλίζουν πλέον ολόκληρη τη γκάμα των ευρωπαϊκών μοντέλων της. Τα modem θα μεταφέρουν δεδομένα σε πραγματικό χρόνο στην πλατφόρμα Διαχείρισης Στόλου της Masternaut. Στόχος είναι η πλήρης διαφάνεια στις δραστηριότητες στόλου, βοηθώντας στον έλεγχο του κόστους, την αύξηση της παραγωγικότητας, τη βελτίωση της ασφάλειας και την εξασφάλιση της βιωσιμότητας.

Η συμφωνία καλύπτει 20 ευρωπαϊκές αγορές, για όλα τα μοντέλα Ford με μόντεμ FordPass Connect.

Ο Gilson Santiago, CEO της Masternaut, δήλωσε: «Στη Masternaut, δεσμευόμαστε να παρέχουμε πληροφορίες μέσω των λύσεών μας που βοηθούν τους πελάτες να επιτύχουν τους στόχους τους και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους. Οι πελάτες της Ford θα επωφεληθούν επίσης από την υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης στην εξυπηρέτηση πελατών της Masternaut, καθώς και από την εμπειρογνωμοσύνη της ομάδας επαγγελματικών υπηρεσιών μας για να κερδίσουν μεγαλύτερη αξία από τα διαφορετικά εργαλεία που τους παρέχουμε, βοηθώντας τους να πετύχουν περισσότερο βιώσιμη κινητικότητα”.

“Αυτό θα επιτρέψει στους πελάτες της Ford να έχουν πρόσβαση στις κορυφαίες υπηρεσίες διαχείρισης και λύσεων στόλου με την παραλαβή των οχημάτων τους”, επισήμανε ο κ. Santiago.

Ο Dave Phatak, Διευθυντής της Ford Commercial Solutions Europe, δήλωσε: “Στη Ford, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε τα οφέλη της συνδεσιμότητας στους πελάτες μας, προκειμένου να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις τους να αναπτυχθούν. Αναγνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας Στόλου και Επαγγελματικών Οχημάτων έχουν διαφορετικές ανάγκες και είναι σημαντικό να τους παρέχουμε τη δυνατότητα επιλογής να αποφασίσουν πώς θα αποκομίσουν περισσότερα από τη συνδεσιμότητα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνάψουμε αυτήν τη συμφωνία με τη Masternaut καθώς διευρύνει το φάσμα των επιλογών που διατίθενται στους πελάτες μας για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του στόλου τους”.

Προηγούμενο άρθροΤαχύτερα θέση στάθμευσης με HERE Parking
Επόμενο άρθροΤο video της Jeep για την προστασία του πλανήτη