Marketing Manager των εταιρειών ΕΛΤΡΑΚ (Caterpilar, Palfinger) και ΕΛΑΣΤΡΑΚ (Bridgestone, Firestone και Dayton) ανέλαβε από τις 7 Ιανουαρίου η Μάρθα Γεωργιλά, μετά από σχεδόν 10 χρόνια απουσίας της στο εξωτερικό. Οι εταιρείες ΕΛΤΡΑΚ και  ΕΛΑΣΤΡΑΚ μαζί με την ELTRAK Bulgaria, αποτελούν τον Όμιλο ΕΛΤΡΑΚ.

Η ΕΛΤΡΑΚ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1982, όταν ανέλαβε την επίσημη αντιπροσώπευση της Caterpillar, της οποίας η σειρά προϊόντων περιλαμβάνει χωματουργικά μηχανήματα, ναυτιλιακές μηχανές, ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, ανυψωτικά, παλετοφόρα και περονοφόρα μηχανήματα. Παράλληλα η ΕΛΤΡΑΚ αντιπροσωπεύει τη μάρκα Palfinger που περιλαμβάνει γερανούς, αρπάγες, πόρτες, ναυτικούς γερανούς και τη JLG με ανυψωτικές πλατφόρμες. Ακόμα, η ΕΛΤΡΑΚ διαθέτει στην ελληνική αγορά την πλήρη σειρά ανταλλακτικών για όλα τα παραπάνω καθώς αναλαμβάνει και την αντίστοιχη επισκευή. Και με την υπηρεσία eltrakrental διαθέτει για βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη μίσθωση μεγάλο εύρος εξοπλισμού και μηχανημάτων. Η ΕΛΤΡΑΚ εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών το 1991.

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ εντάχθηκε στον Όμιλο ΕΛΤΡΑΚ το 2001, αντιπροσωπεύοντας επισήμως στην ελληνική αγορά την κορυφαία μάρκα ελαστικών, Bridgestone. Η Bridgestone είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ελαστικών στον κόσμο και φημίζεται για τις κορυφαίες επιδόσεις και την ασφάλεια, που παρέχει μέσω των προϊόντων της, τα οποία καλύπτουν όλο το εύρος των τροχοφόρων οχημάτων.

Ο Όμιλος επενδύει σε εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις και εξελιγμένα συστήματα πληροφορικής, προκειμένου να συνεχίσει να πρωτοπορεί και να διατηρεί την ηγετική του θέση στην αγορά. Ωστόσο, όπως επισημαίνεται, είναι οι έμπειρες ομάδες συνεργατών που απαρτίζουν τους πολυσχιδείς τομείς της επιχείρησης, που με την τεχνογνωσία τους κάνουν την ουσιαστική διαφορά.

Η Μάρθα Γεωργιλά διαθέτει πολυεπίπεδη επαγγελματική εμπειρία στο μάρκετινγκ και τις δημόσιες σχέσεις και γενικά στον τομέα επικοινωνίας.

Πριν από τον Όμιλο ΕΛΤΡΑΚ, εργάστηκε για τις εταιρείες Škoda Auto (1993 – 1998), Mercedes-Benz (1998 – 2000), VACAR SA – SAAB Automobile (2000 – 2003), Volvo Car Group (2003 – 2008), PGA Motors (Renault-Dacia, 2008 – 2011), Montblanc (2014) και KPI Aviation Marketing Solutions (2013 –2015) και Mazda UAE (2015 -2019).

Προηγούμενο άρθροΡεκόρ 10ετίας για την Peugeot στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροSkyactiv-X, ο ιδανικός κινητήρας εσωτερικής καύσης