www.fleetnews.gr

O Φίλιππος Ζαγοριανάκος αναλαμβάνει τον ρόλο του Senior Vice President (SVP) Κεντρικής – Ανατολικής Ευρώπης και Ιρλανδίας

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της  LeasePlan Hellas αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Πετρούτσος, μέχρι πρότινος Οικονομικός Διευθυντής της Εταιρίας, όπως ανακοινώθηκε από την ίδια την LeasePlan μετά την αναβάθμιση του Φίλιππου Ζαγοριανάκου.

Στη θέση του κ. Πετρούτσου ως Οικονομική Διευθύντρια της LeasePlan Hellas τοποθετήθηκε η Γιούλη Καλογήρου, η οποία από το 2012 μέχρι σήμερα εκτελούσε καθήκοντα Controlling Manager.

Υπενθυμίζεται, ότι τον Μάρτιο του 2017 ο κ. Ζαγοριανάκος είχε αναλάβει τον ρόλο του Head of Central Eastern Europe Region στη LeasePlan Hellas διατηρώντας παράλληλα τα καθήκοντα του ως διευθύνων σύμβουλος του ομίλου στην Ελλάδα, ενώ τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ο κ. Πετρούτσος είχε ορισθεί αναπληρωτής του, διατηρώντας παράλληλα τα καθήκοντά του στην Οικονομική Διεύθυνση της εταιρείας, που είχε αναλάβει τον Απρίλιο του 2005.

Η ομαλή αυτή μετάβαση στους νέους τους ρόλους, για τα τρία υψηλόβαθμα στελέχη, ενισχύει περαιτέρω τη διοικητική ομάδα της LeasePlan, η οποία θα συνεχίσει να συμβάλλει σημαντικά στην έως τώρα επιτυχημένη πορεία της εταιρείας. Η εταιρεία διαχειρίζεται και διακινεί παγκοσμίως 1,8 εκατομμύρια οχήματα σε περισσότερες από 30 χώρες.

Προηγούμενο άρθροΦορολογία προτύπου WLTP: σχεδόν κανένα κράτος μέλος δεν είναι έτοιμο
Επόμενο άρθροΗ νέα EQC: Η Mercedes-Benz εισέρχεται δυνατά στην εποχή της ηλεκτροκίνησης!