Η Aston Martin είναι έτοιμη για το 89ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (Geneva International Motor Show, 5 – 17 Μαρτίου 2019) με την παγκόσμια πρεμιέρα του Lagonda All-Terrain Concept.

Μετά την επιτυχημένη επανεκκίνηση της Lagonda ως της πρώτης μάρκας πολυτελείας μηδενικών εκπομπών στον κόσμο και το πρωτοποριακό ντεμπούτο του Lagonda Vision Concept στο περυσινό show της Γενεύης, το 2019 βλέπει την αποκάλυψη του All-Terrain Concept.

Αξιοποιώντας πλήρως την πλατφόρμα μηδενικών εκπομπών, η ομάδα σχεδιασμού της Lagonda δημιούργησε ένα αυτοκίνητο που χαρακτηρίζεται από εξαιρετικό στυλ και αποδοτικότητα χώρου σε συνδυασμό με μια γκάμα σχεδιασμού που αποδεικνύει τη μοναδική ελευθερία που προσφέρει η Lagonda στη δέσμευση για τεχνολογίες κίνησης μηδενικών εκπομπών.

Ο Andy Palmer, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Aston Martin Lagonda, δήλωσε: «Το Lagonda All-Terrain Concept προσφέρει σαφείς ενδείξεις για το ποιο θα είναι το πρώτο μοντέλο της Lagonda που μπαίνει στην παραγωγή και επιπλέον δείχνει πώς ο κινητήρας μηδενικών εκπομπών μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε θεαματικά αυτοκίνητα που θα επαναπροσδιορίσουν ριζικά τους τομείς της αγοράς τους”.

Προηγούμενο άρθροΒρυξέλλες: Θα απαγορεύσουν τα smartphones κατά την οδήγηση;
Επόμενο άρθροΗ Tesla εξαγοράζει την Maxwell