Κυκλοφόρησε το 1ο τεύχος του FLEET BUSINESS, του περιοδικού που καταγράφει τον παλμό του κλάδου των εταιρικών αυτοκινήτων και της κινητικότητας, τόσο στη χώρα μας όσο και στον ευρωπαϊκό περίγυρο. Η έκδοση αυτή εντάσσεται στο νέο εκδοτικό εγχείρημα της Direction Business Network, που έρχεται να καλύψει το κενό στην πληροφόρηση για το χώρο του Fleet και Mobility Management.

Το project αυτό περιλαμβάνει την ηλεκτρονική έκδοση “FleetNews“, που έχει κυκλοφορήσει ήδη 20 τεύχη, καλύπτοντας σε εβδομαδιαία βάση όλα τα σχετικά θέματα της αγοράς και το portal fleetnews.gr για την αγορά του Fleet Management και του Mobility.

Απευθύνεται στα στελέχη της αγοράς του Αυτοκινήτου, του Leasing and Rental, των Μεταφορών και της Κινητικότητας γενικά, αλλά και σε όλες τις επιχειρήσεις που διαθέτουν εταιρικά οχήματα, προσφέροντας έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον ελληνικό και διεθνή χώρο, τα επίκαιρα γεγονότα, τις μετακινήσεις στελεχών, τους κανονισμούς, τη φορολογία, τη διαχείριση των εταιρικών στόλων, την τεχνολογία κ.ά.

Η Direction Business Network υποστηρίζεται στο νέο της εγχείρημα από τη συνεργασία της με τη Nexus Communication, η οποία, με έδρα το Βέλγιο, αποτελεί leader στον τομέα της business to business ενημέρωσης σε θέματα διαχείρισης εταιρικών στόλων και mobility σε διεθνές επίπεδο.

Στο πρώτο τεύχος παρουσιάζονται οι απόψεις των εκπροσώπων της ίδιας της αγοράς για την πορεία της, οι κύριες τάσεις που θα επικρατήσουν στην αυτοκίνηση και την κινητικότητα μέχρι το 2030, όπως τις αντιλαμβάνονται τα στελέχη της, αλλά και οι τάσεις που καθορίζουν το μέλλον του leasing οχημάτων. Ακόμα, περιλαμβάνονται θέματα για την τηλεματική και τις κάρτες στόλου, τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, τα νέα εναλλακτικά καύσιμα, καθώς και στοιχεία για την αγορά αυτοκινήτου της ΕΕ.

 

Προηγούμενο άρθροΤαξινομήσεις Επαγγελματικών Οχημάτων +5.7% το δίμηνο 2019 +4.7% τον Φεβρουάριο
Επόμενο άρθροΣαφέστερη και πιο διαφανής τιμολόγηση για τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων