Η Kosmocar, σε συνεργασία με τα εργοστάσια που εκπροσωπεί, προσφέρει τρίμηνη και χωρίς χρέωση επέκταση εγγύησης στους πελάτες των Volkswagen, Audi και Skoda, των οποίων η εγγύηση του νέου αυτοκινήτου ή η επέκταση εργοστασιακής εγγύησης, έληξε ή πρόκειται να λήξει εντός του χρονικού διαστήματος 1 Μαρτίου – 31 Μαΐου 2020.

Η συγκεκριμένη επέκταση εγγύησης έρχεται να αναγνωρίσει τις αντικειμενικές δυσκολίες πολλών πελατών, που δεν ήταν ή ακόμα δεν είναι σε θέση να επισκεφθούν έναν Επίσημο Συνεργάτη Service των μαρκών της Kosmocar και να τύχουν των προνομίων της εγγύησης, λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.

Η τρίμηνη δωρεάν επέκταση εγγύησης ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα των μαρκών Volkswagen, Audi και Skoda  των οποίων η εγγύηση λήγει ή έχει λήξει στο χρονικό διάστημα μεταξύ 1ης Μαρτίου 2020 και 31ης Μαΐου 2020. Η επιπλέον περίοδος επέκτασης ολοκληρώνεται τρεις μήνες μετά τη λήξη της αρχικής εγγύησης ή της επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης. Συνεπώς, για ένα αυτοκίνητο που η αρχική του εγγύηση έληγε στις 31 Μαΐου 2020, αυτή θα επεκταθεί μέχρι τις 31 Αυγούστου 2020.

“Η πανδημία του κορωνοϊού αντικειμενικά προκάλεσε δυσχέρεια σε πολλές εκφάνσεις της καθημερινότητάς μας, μία από αυτές και η επίσκεψη στο συνεργείο προκειμένου κάποιος κάτοχος αυτοκινήτου των μαρκών μας να τύχει των προνομίων της εγγύησης. Επικεντρωνόμενοι, όπως πάντα στην Kosmocar, στην εξυπηρέτηση & ικανοποίηση των πελατών μας, η συγκεκριμένη κίνηση σε συνεργασία με τα εργοστάσια ήταν εύλογη, προκειμένου οι πελάτες μας να απολαμβάνουν απροβλημάτιστα τις διαδρομές τους με το αυτοκίνητό τους. Με αυτήν την αφορμή, προτρέπουμε τους πελάτες μας να επισκεφθούν τα μέλη του Δικτύου Επίσημων Συνεργατών Service τόσο για τις εργασίες τακτικής συντήρησης ή τον τυπικό έλεγχο εν όψη της καλοκαιρινής περιόδου, όσο και για έλεγχο της κατάστασης του αυτοκινήτου τους, μετά την πολυήμερη ακινησία του. Ας σημειωθεί ότι το δίκτυο της Kosmocar λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα πρόληψης για τη διασφάλιση της υγείας πελατών και εργαζομένων, όσον αφορά στον COVID-19” δηλώνει ο Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής After Sales της Kosmocar.

Η τρίμηνη επέκταση εγγύησης δεν έχει κάποια επίπτωση στον περιορισμό χιλιομέτρων που συνδυάζεται με την εγγύηση καινούργιου μοντέλου ή της αρχικής επέκτασης εγγύησης, με τον περιορισμό χιλιομέτρων να παραμένει αμετάβλητος. Σε περίπτωση αλληλοεπικάλυψης μεταξύ της τρίμηνης επιπλέον δωρεάν εγγύησης που δίδεται τώρα και της έναρξης της αρχικής επέκτασης εγγύησης, η έναρξη της τελευταίας θα αναβληθεί για τρεις μήνες, χωρίς οποιαδήποτε χρέωση.

Προηγούμενο άρθροSummer Sales από την Peugeot
Επόμενο άρθρο#WeAreHereForYou από την ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ