Από αριστερά οι Alain Van Groenendael, Chief Executive Officer, Arval - Marco Lessacher, Chief Executive Officer, Alphabet - Derek von Rönn, Head of Volkswagen Global Business Model Sales E-Mobility
Το Fleet Europe Summit (Estoril, 6-7 Νοεμβρίου 2019) είναι ένα από τα λίγα φόρουμ όπου οι επαγγελματίες του στόλου μπορούν να έχουν μια εικόνα για τα κίνητρα και τη στρατηγική των κορυφαίων στελεχών του κλάδου. Οι κύριες θεματικές ενότητες προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες γι’ αυτό, με ομιλητές υψηλού επιπέδου σε θέματα Smart Cities, MaaS, Carsharing, Τεχνητής Νοημοσύνης και Κινητικότητας.

Ένα από τα πιο αναμενόμενα θέματα είναι η ηλεκτροκίνηση του στόλου και ο εκδημοκρατισμός της – όχι μόνο λόγω της αυξανόμενης συνάφειάς του για τους στόλους κάθε μεγέθους, αλλά και λόγω του διαμετρήματος των τριών κορυφαίων στελεχών που θα συζητήσουν για το θέμα αυτό:

  • Alain Van Groenendael, Chief Executive Officer, Arval
  • Marco Lessacher, Chief Executive Officer, Alphabet
  • Derek von Rönn, Head of Volkswagen Global Business Model Sales E-Mobility

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Fleet Europe Summit 2019 και τις πολλές ευκαιρίες για μάθηση και δικτύωση, δείτε εδώ. Από αυτό το σημείο μπορείτε επίσης να εγγραφείτε. Μη διστάσετε, διότι οι θέσεις είναι περιορισμένες και ο χρόνος που απομένει λίγος!

Προηγούμενο άρθροΣΕΑΑ: “Υπέργηρα” τα σχολικά λεωφορεία
Επόμενο άρθροΗ EE εγκρίνει την εξαγορά της Aleris από την Novelis