Κορυφαία επίδοση της Opel στα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα

Την πρώτη θέση των πωλήσεων στα αμιγώς ηλεκτρικά επιβατικά οχήματα κατέκτησε η Opel, σημειώνοντας μερίδιο αγοράς 14,9%.

Η εν λόγω επίδοση αποδεικνύει τη συνέπεια της μάρκας στη στρατηγική εξηλεκτρισμού που έχει υιοθετήσει και ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Το 2024 αποτελεί έτος-ορόσημο για την Opel, αφού σηματοδοτεί την επέτειο των 125 χρόνων της γερμανικής εταιρείας στην κατασκευή αυτοκινήτων. Η μάρκα γιορτάζοντας την επέτειο αυτή θα προσφέρει μια πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα, καθώς μέχρι το τέλος του έτους, κάθε μοντέλο Opel θα διαθέτει τουλάχιστον μία ηλεκτροκίνητη έκδοση.

Η σημαντική εμπορική επιτυχία της Opel οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, στο Mokka-e. Το τολμηρό SUV, στην αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση, βρέθηκε στην 1η θέση των πωλήσεων στην αγορά των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων στην δημοφιλή κατηγορία των B-SUV, με μερίδιο αγοράς 35%.

Πιστή στην αποστολή της να κάνει προσιτή την καινοτομία στους πολλούς, η Opel προσφέρει αυτή την περίοδο το ελκυστικό πρόγραμμα “Απόσυρσης & Ανταλλαγής”. Μέσω του προγράμματος αυτού, οι υποψήφιοι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αποσύρουν ή να ανταλλάξουν το παλιό, ενεργοβόρο αυτοκίνητό τους, προκειμένου να αποκτήσουν ένα ολοκαίνουργιο Opel, με πιο “καθαρούς” κινητήρες, εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και τεχνολογικές καινοτομίες.

Προηγούμενο άρθροFREENOW: Οι Έλληνες στους πιο επικοινωνιακούς επιβάτες
Επόμενο άρθροΠρώτο σε πωλήσεις το Citroёn C3 τον Ιανουάριο