Πρώτο σε πωλήσεις το Citroёn C3 τον Ιανουάριο

Στην κορυφή των ταξινομήσεων βρέθηκε το Citroën C3 ανεξαρτήτως κατηγορίας τον Ιανουάριο, γεγονός που επιβεβαιώνει πως το δημοφιλές μοντέλο της γαλλικής μάρκας αποτελεί  ιδανική επιλογή.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας τον Ιανουάριο ταξινομήθηκαν 1.064 Citroën C3, επιτυγχάνοντας μερίδιο αγοράς 29% στην κατηγορία B. Αντίστοιχα, την πρώτη θέση κατέκτησε το C3 Enterprise στην κατηγορία των μικρών VAN με ποσοστό 67,8%.

Παράλληλα, η Citroën κατέκτησε την τρίτη  θέση στο σύνολο των ταξινομήσεων  για τον πρώτο μήνα του έτους, με  1.376 αυτοκίνητα (επιβατικά και επαγγελματικά) και μερίδιο 10,1%, ξεκινώντας με τους καλύτερους οιωνούς τη νέα χρονιά και με μια πορεία που στοχεύει στην κορυφή. Στην αγορά των LCVs (εξαιρουμένων των pick-up), η Citroën βρέθηκε στη δεύτερη θέση με μερίδιο 16,8%.

Με μια πλήρως ανανεωμένη γκάμα στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες αυτοκινήτων, η Citroën διαθέτει επιλογές σε εκδόσεις βενζίνης, πετρελαίου, plug-in hybrid και αμιγώς ηλεκτρικές.  Συγκεκριμένα, η γκάμα της Citroën αποτελείται από τα μοντέλα AMI, C3, C3 Aircross, C4, C4X, C5 Aircross, C5 X και e-Berlingo που μπορούν να καλύψουν στο έπακρο τις προσδοκίες του αγοραστικού κοινού, ενώ διαθέτει και ολοκληρωμένες επιλογές για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που αναζητούν ένα καινούριο και σύγχρονο επαγγελματικό όχημα.

Τα μοντέλα της Citroën συνοδεύονται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και πενταετή Οδική Βοήθεια.

Προηγούμενο άρθροΚορυφαία επίδοση της Opel στα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκαν οι τελικές δοκιμές του MINI Aceman