smart EQ fortwo edition bluedawn

Η Smart παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό ειδικό μοντέλο με νέα μορφή, το smart EQ fortwo bluedawn, ένα coupé που θα διατίθεται στις αντιπροσωπείες από τον Απρίλιο, όχι όμως σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Τα χαρακτηριστικά αυτής της ειδικής έκδοσης με ηλεκτρικό κινητήρα περιλαμβάνουν φατνώματα και ασφαλή καμπίνα επιβατών (tridion safety cell) σε βελούδινο μπλε ματ. Η δυναμική εμφάνιση ενισχύεται περαιτέρω από τους τροχούς και τα αποσπώμενα μέρη αμαξώματος της BRABUS σε βελούδινο μπλε ματ ή μαύρο γυαλιστερό. Η έκδοση bluedawn είναι αποκλειστικά για το smart EQ fortwo coupé και διατίθεται προς παραγγελία από τον Νοέμβριο του 2020. Έχουν ήδη παραληφθεί πολλές παραγγελίες, ενώ το νέο μοντέλο θα φτάσει στους αντιπροσώπους το δεύτερο τρίμηνο του 2021.

Η έκδοση του ηλεκτρικού smart EQ fortwo bluedawn, αμιγούς μπαταρίας, συνδυάζει κομψότητα και δυναμισμό. Τα φατνώματα, η καμπίνα tridion safety cell, η πίσω ποδιά και οι μαρσπιέδες BRABUS είναι σε απόχρωση βελούδινη μπλε ματ. Το χρώμα αυτό ταιριάζει αρμονικά με το μαύρο γυαλιστερό μπροστινό σπόιλερ, το διακοσμητικό της μάσκας εισόδου αέρα, τα διακοσμητικά των μαρσπιέδων, τους τροχούς ελαφρού κράματος 16 ιντσών και τα καπάκια πλήμνης του μοντέλου ειδικών επιδόσεων BRABUS. Ομοίως, μαύρο γυαλιστερό είναι το ένθετο του οπίσθιου διαχύτη, το περίβλημα των εξωτερικών καθρεφτών και η επιγραφή smart εμπρός και πίσω.

Η υφασμάτινη οροφή και η μάσκα του ψυγείου σε μαύρο χρώμα συμπληρώνουν την εντυπωσιακή του εμφάνιση. Η υψηλής ποιότητας δυναμική γοητεία απαντάται και στο εσωτερικό του οχήματος, για παράδειγμα, με ένα πόμολο μοχλού ταχυτήτων και πατάκια δαπέδου BRABUS σε μαύρο βελούδο με κεντημένη επιγραφή “bluedawn”.

Η έκδοση bluedawn διατίθεται σε συνδυασμό με τη γκάμα εξοπλισμού pulse και prime. Η στάνταρ έκδοση περιλαμβάνει στοιχεία όπως το σύνολο Cool & Audio, ψηφιακό ραδιόφωνο και θερμαινόμενα καθίσματα. Οι τιμές ξεκινούν με τον εξοπλισμό pulse στα 28.920  ευρώ (προτεινόμενη τιμή λιανικής για τη Γερμανία) και με τον prime στα 29.229,99 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου 19% ΦΠΑ.

Το νέο ειδικό μοντέλο θα διατίθεται στις ακόλουθες αγορές: Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Μπενελούξ, Πορτογαλία, Γαλλία, Ελβετία και Ουγγαρία.

smart EQ fortwo: μικτή ηλεκτρική κατανάλωση: 16,0 kWh / 100 χλμ, μικτές εκπομπές CO2: 0 γρ / χλμ. Οι τιμές προσδιορίστηκαν σύμφωνα με την προδιαγεγραμμένη μέθοδο μέτρησης. Η κατανάλωση καθορίστηκε βάσει του Κανονισμού 692/2008 / ΕΚ. Η κατανάλωση ηλεκτρικού εξαρτάται από τη διαμόρφωση του οχήματος.

Προηγούμενο άρθροΟργανωτικές μεταβολές στην Kosmocar
Επόμενο άρθροAudi Q5 Sportback και Audi SQ5 Sportback