Η εταιρεία Kinisis Lease ιδρύθηκε μόλις πριν λίγες ημέρες και αναμένεται να δραστηριοποιηθεί στον χώρο του Leasing αυτοκινήτων, με τις δραστηριότητες της να καλύπτουν το συνολικό φάσμα των υπηρεσιών ενοικίασης, εκμίσθωσης και εμπορίας αυτοκινήτων και ελαφρών μηχανοκίνητων οχημάτων.

Επικεφαλής της Kinisis Lease, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Πρόεδρο και Διευθύνοντος Συμβούλου, έχει τοποθετηθεί ο Γιάννης Μαυρέλος, στέλεχος με σημαντική διαδρομή στον χώρο του Leasing στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος για πολλά χρόνια στην Πειραιώς Leasing, Αντιπρόεδρος της Avis Greece (2008-2018) ενώ έχει συνεργαστεί και με τις ABN AMRO Leasing Greece και ΕΤΒΑ Leasing. Επίσης υπήρξε Πρόεδρος στην «Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Χρηματοδοτικής Μίσθωσης» (ΕΕΕΧΜ).

Στους πέντε μετόχους του νέου σχήματος, περιλαμβάνονται σημαντικά ονόματα από τον χώρο της ένδυσης και υπόδησης στην Ελλάδα, με τον καθένα εξ αυτών να εισφέρει 20% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου, που ανέρχεται σε 200.000 ευρώ. Μέτοχοι είναι ο Γιώργος Μπιθαράς, Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών της B&F Α.Β.Ε.Ε. Ενδυμάτων (ΒSΒ & Lynne),  η DEXIM, από τον τομέα της υπόδησης, η BESTCAR, που δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου, η Aυκίωνας Επενδύσεις A.E. και η Τριάδα Πασσά (σύζυγος του Γιάννη Μαυρέλου).

Το πρώτο ΔΣ της εταιρείας αποτελούν οι Γιάννης Μαυρέλος (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος), Γιώργος Μπιθαράς, Αναστάσιος Γαζέτας, Κωνσταντίνος Σαργιώτης και Αλέξανδρος Φίσερ (Μέλη).

Δημήτρης Τσουκαλάς

Προηγούμενο άρθροΟ απόλυτος εξομοιωτής οδήγησης της Volvo Cars
Επόμενο άρθροΕπαγγελματικά: -22,2% το δεκάμηνο -1,2% τον Οκτώβριο