Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των προσφερομένων υπηρεσιών προς τον μοτοσικλετιστή, η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. ανακοίνωσε ότι επεκτείνει χωρίς χρέωση την εργοστασιακή εγγύηση των δικύκλων της Kawasaki για ακόμα δύο έτη, πέρα από τη διετή εγγύηση που συνοδεύει την αγορά κάθε νέου δικύκλου, με το πρόγραμμα πρόσθετης εγγύησης Kawasaki CARE Warranty Plus.

Το πρόγραμμα πρόσθετης εγγύησης K-CARE Warranty Plus παρέχει όλα όσα απαιτούνται ώστε η Kawasaki να εξακολουθήσει να αποδίδει, χρόνο με το χρόνο, προσφέροντας μακροχρόνια και αξιόπιστη εξυπηρέτηση στους ιδιοκτήτες της.

Εάν κάποιο εξάρτημα το οποίο καλύπτεται από το πρόγραμμα εγγύησης παρουσιάσει πρόβλημα λόγω κατασκευαστικού ελαττώματος, η Kawasaki θα το επισκευάσει ή θα το αντικαταστήσει χωρίς κανένα κόστος. Χωρίς εκπλήξεις και χρεώσεις για την εργασία ή τα ανταλλακτικά. Και το πιο σημαντικό, χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων, χωρίς όριο επί των απαιτήσεων αποζημίωσης και με κάλυψη Kawasaki CARE Warranty Plus σε όλη την Ευρώπη. Επίσης, το πρόγραμμα K-CARE Warranty Plus μεταβιβάζεται στον επόμενο ιδιοκτήτη χωρίς επιπλέον κόστος. Η Kawasaki χειρίζεται αποκλειστικά το πρόγραμμα αυτό από την αρχή έως το τέλος.

Η προωθητική ενέργεια αφορά σε όλα τα νέα δίκυκλα της μάρκας που θα ταξινομούνται από την Δευτέρα 3 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019. Από την ενέργεια εξαιρούνται τα Kawasaki Athlete 125 για τα οποία βρίσκεται ήδη σε ισχύ άλλη προωθητική ενέργεια.

Παράλληλα, για κατόχους Kawasaki με δίκυκλα που βρίσκονται ήδη σε διάρκεια ισχύος της εργοστασιακής εγγύησης και οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν αυτό το πρόγραμμα πρόσθετης εγγύησης K-CARE Warranty Plus, μπορούν να το αποκτήσουν οποιαδήποτε στιγμή μέσω του επίσημου δικτύου αντιπροσώπων της Kawasaki στην Ελλάδα, στις παρακάτω τιμές:

Κόστος K-Care Warranty Plus

  • Μοτοσυκλέτες < 810 κ.ε.: για 24 μήνες 248 € συμπ. ΦΠΑ
  • Μοτοσυκλέτες > 810 κ.ε.: για 24 μήνες 310 € συμπ. ΦΠΑ
  • Scooters & MC=<200 κ.ε.: για 24 μήνες 174 € συμπ. ΦΠΑ

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα πρόσθετης εγγύησης K-CARE Warranty Plus εδώ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here