Σε επιλεγμένες αγορές, οι χρήστες της Bird θα μπορούν να επιλέξουν ένα δίκυκλο με ηλεκτρικό κινητήρα αυτό το καλοκαίρι. Το μοτοποδήλατο, που ονομάζεται Cruiser, προσφέρει μέχρι και 80 χλμ. / 50 μίλια ανά φόρτιση και η θέση του καθισμάτων του, σε συνδυασμό με τους πολύ μεγαλύτερους τροχούς του, θα μπορούσε να το αναδείξει πολύ ασφαλέστερο από τα ηλεκτρικά σκούτερ με τα οποία η Bird έχει γίνει διάσημη.

Το Cruiser θα διαθέτει δισκόφρενα, ένα μαλακό κάθισμα και μια οθόνη LCD που θα δείχνει ζωτικές πληροφορίες. Σύμφωνα με την Bird, το Cruiser μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ποδήλατο με τον ηλεκτροκινητήρα για υποβοήθηση ή ως μοτοποδήλατο.

“Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Καλιφόρνια, το Bird Cruiser είναι μια ηλεκτροκίνητη επιλογή που είναι προσιτή, εύκολη στη χρήση και άνετη ακόμα και σε τραχείς δρόμους”, δήλωσε ο Travis VanderZanden, ιδρυτής και CEO της Bird. Οι τιμές και οι λεπτομέρειες σχετικά με το πού θα είναι διαθέσιμο το Cruiser δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.

Το Cruiser, το οποίο όπως επιβεβαίωσε η Bird στο The Verge, θα είναι αποκλειστικά για τον δικό της στόλο, θα βοηθήσει την εταιρεία στην προσπάθειά της να επεκτείνει τις δραστηριότητές της. Πιθανώς το νέο όχημα να τη βοηθήσει επίσης στην αντιμετώπιση των επικρίσεων που δέχεται σχετικά με την αντοχή των ηλεκτρικών σκούτερ της και τα θέματα ασφαλείας τους.

Προηγούμενο άρθροK-CARE Warranty Plus για όλες τις νέες Kawasaki
Επόμενο άρθροΕκπαιδεύοντας τη (νέα) Jeep…