Η Volvo Car Financial Services, η νέα υπηρεσία χρηματοδότησης, που προσφέρεται από την Volvo Car Hellas, κάνει την απόκτηση ενός Volvo πιο εύκολη, αξιόπιστη και ασφαλή.

Η υπηρεσία αυτή έχει ως στόχο την παροχή ειδικών προγραμμάτων χρηματοδότησης σε πελάτες λιανικής και επιχειρήσεις που θέλουν να αποκτήσουν το νέο τους Volvo.

Για τους ιδιώτες, έχει δημιουργηθεί το πρόγραμμα Volvo Standard Financing που περιλαμβάνει προνομιακό επιτόκιο, δυνατότητα μηδενικής προκαταβολής και διάρκεια έως 96 μήνες, ενώ προσφέρονται προγράμματα ασφάλισης δανείου για επιπλέον εξασφάλιση κεφαλαίου και δόσεων.

Οι εταιρικοί πελάτες μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα Volvo Business Financing που προσφέρει ταχεία έγκριση, δυνατότητα μηδενικής προκαταβολής και διάρκεια έως 96 μήνες.

Ειδικά για τις εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτων, για την κάλυψη αναγκών του στόλου τους, αναπτύχθηκε το πρόγραμμα Volvo RAC Financing, που επίσης παρέχει ταχεία έγκριση, αλλά και τη δυνατότητα εποχικών δόσεων, με διάρκεια έως 48 μήνες.

Η νέα χρηματοδοτική υπηρεσία υπηρεσία της Volvo στην Ελλάδα είναι προϊόν της συνεργασίας της Volvo Car Hellas με τη Santander Consumer Finance.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo Car Hellas, Νίκος Γιαννουσάς, ανέφερε: «Αναβαθμίζουμε συνεχώς την εξυπηρέτηση των πελατών μας, ιδιωτών και επιχειρήσεων, με νέα προϊόντα. Η Volvo Car Financial Services διευκολύνει την απόκτηση ενός Volvo, με επιπλέον ευελιξία και σιγουριά».

 

Προηγούμενο άρθροΣυγχώνευση Leasys – Free2move Lease, η νέα διοίκηση
Επόμενο άρθροAbarth 500e, Scorpionissima +1.500 προ-παραγγελίες