Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στις 24 και 25 Μαΐου το φετινό, 30ο συνέδριο ηγεσίας της ΕΑΣΕ (Εταιρεία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων), στο οποίο η Volvo Car Hellas ήταν χρυσός χορηγός. Η κορυφαία συνάντηση παραγωγής σκέψης και προβληματισμού είχε και φέτος εξέχουσες συμμετοχές: ηγετικές προσωπικότητες από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο και διανοούμενοι μοιράστηκαν εμπειρίες και γνώση με το ανώτατο management της χώρας για το νέο υπόδειγμα ηγεσίας που ευνοεί την προσαρμοστικότητα: Paradigm Shift: Περιέργεια, Ευελιξία, Συνεργατικότητα. 

Ανάμεσα στους διακεκριμένους ομιλητές του συνεδρίου ήταν ο Julian Birkinshaw, καθηγητής Στρατηγικής και Επιχειρηματικότητας στο London Business School και ο Leonard Brody, Venture Capitalist, Επιχειρηματίας και Συγγραφέας. Η εισήγηση του πρώτου είχε θέμα: “Μπροστά από τις τάσεις: Πώς παίζεται το νέο παιχνίδι;”. Ο δεύτερος ανέπτυξε προβληματισμό σε σχέση με τη μετάβαση στο νέο υπόδειγμα: “H νέα εποχή είναι εδώ: Είστε έτοιμοι;”

Παράλληλα με την υποστήριξή της στο forum, για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Volvo Car Hellas παρουσίασε στο χώρο του συνεδρίου, στο Grand Resort Lagonissi, την εντυπωσιακή γκάμα των μοντέλων της. Σε περίοπτη θέση, τα SUV της σουηδικής μάρκας, με το κορυφαίο XC90, το XC40, που πλέον διατίθεται και στη νέα έκδοση T3 με απόδοση 163 ίππων και με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, καθώς και το XC60 το οποίο προσφέρεται με νέα πλήρη σειρά υβριδικών κινητήρων. Oι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και το Volvo V60 Cross Country, το νέο μέλος της ξεχωριστής οικογένειας premium αυτοκινήτων παντός δρόμου και παντός καιρού της Volvo.

 

Προηγούμενο άρθροΔιπλή διάκριση της Avis στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΈρχεται το νέο DS 3 Crossback