Σε νέες, εντυπωσιακές εγκαταστάσεις λειτουργεί εδώ και λίγες μέρες η Αφοί Φιλοσίδη A.E.. Πρόκειται για τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο και Συνεργάτη Service της KosmocarVolkswagen στο Βύρωνα, με 22 χρόνια συνεχούς ανοδικής πορείας στο χώρο του αυτοκινήτου. Πρόσφατα, η Αφοί Φιλοσίδη A.E. εγκαινίασε, μαζί με πελάτες και φίλους της εταιρείας και της μάρκας, τις νέες πρότυπες εγκαταστάσεις της, που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από τις προηγούμενες.

Ο νέος χώρος, εμβαδού 500 τ.μ., φιλοξενεί εντυπωσιακή έκθεση νέων μοντέλων, δομημένη πάντα με τις υψηλές προδιαγραφές της Volkswagen. Προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση και τη μεγαλύτερη άνεση των πελατών της μάρκας, κάτι για το οποίο η εταιρεία είναι ιδιαίτερα γνωστή, στο χώρο του αυτοκινήτου. Σε παρακείμενο χώρο φιλοξενούνται τα επαγγελματικά οχήματα της Volkswagen ενώ φυσικά παρέχεται και η δυνατότητα αγοράς ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από όλη τη γκάμα της μάρκας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του επιχειρηματικού χώρου και συνεργάτες της Αφοί Φιλοσίδη A.E.. Ανάμεσά τους και τα στελέχη της Volkswagen A.G.,  Piergiorgio Minto και Alexander Sandau, Regional Director και Business Manager της Volkswagen για την Ελλάδα, αντίστοιχα.

Εγκαίνια Αφοί Φιλοσίδη Α.Ε.
Διακρίνονται από αριστερά οι Σταύρος Φιλοσίδης, Διευθυντής Συνεργείου της εταιρείας, Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing Kosmocar-Volkswagen, Piergiorgio Minto, Regional Director, Volkswagen, Γεώργιος Φιλοσίδης, Γενικός Διευθυντής Αφοί Φιλοσίδη Α.Ε., Alexander Sandau, Business Manager, Volkswagen και Ευστράτιος Φιλοσίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Αφοί Φιλοσίδη Α.Ε.

Οι νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται επί της Ολύμπου 66, στο Βύρωνα. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2107647824, ώρες λειτουργίας καθημερινά 9.00-20.30, Σάββατο 09.00-14.30.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here