Η Uber, που δραστηριοποιείται στην Αθήνα από το 2014, ανακοίνωσε πως θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με τα ταξί της πόλης. 

Πλέον, η εφαρμογή της Uber Taxi είναι διαθέσιμη και στη Θεσσαλονίκη.

“Χαιρόμαστε πολύ που θα επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας στη Θεσσαλονίκη. Μέσω της συνεργασίας μας με τα ταξί της πόλης θα προσφέρουμε αξιόπιστες και ασφαλείς μετακινήσεις στους κατοίκους και τους επισκέπτες της”, δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της Uber στην Ελλάδα, Σαρίτα Βαρούχ.

Η Uber αποτελεί έναν προσιτό και αξιόπιστο τρόπο για τη μετακίνηση των πολιτών, αλλά και των τουριστών προς κάθε προορισμό. Η εφαρμογή έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει υψηλά πρότυπα ασφάλειας σε κάθε διαδρομή, τόσο για τους επιβάτες, όσο όμως και για τους ίδιους τους οδηγούς, με τον εντοπισμό των οχημάτων με GPS, τον οδηγό πλοήγησης και το σύστημα αξιολόγησης των οδηγών.

Υπενθυμίζεται πως η Uber αντιστοιχεί οδηγούς και οχήματα με επιβάτες που θέλουν να φτάσουν στον προορισμό τους γρήγορα, χρησιμοποιώντας απλώς την εφαρμογή και χωρίς να χρειάζεται να σηκώσουν το τηλέφωνο και να περιμένουν για να μιλήσουν με κάποιον. Ακόμα ο ενδιαφερόμενος επιβάτης μπορεί να ελέγξει τη βαθμολογία του οδηγού προτού επιβεβαιώσει την κλήση. Μπορεί επίσης να πληρώσει με κάρτα χωρίς να χρειάζεται ο οδηγός να διαθέτει μηχάνημα POS – ή ακόμα και με PayPal.

Να σημειωθεί πως η Uber λειτουργεί σε περισσότερες από 600 πόλεις σε όλον τον κόσμο, με την ίδια εφαρμογή, η οποία ωστόσο περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές επιλογές –ακόμα και ελικόπτερο- ανάλογα με τον τόπο λειτουργίας και τη διαφορετική νομοθεσία και κανονισμούς που πρέπει να ακολουθήσει.

Προηγούμενο άρθροΗ Toyota αγοράζει το τμήμα αυτόνομων της Lyft
Επόμενο άρθροΝέος επικεφαλής Marketing & Communications Alfa Romeo