Η Stellantis ορίζει Chief Digital Information Officer

Η Stellantis Ν.Β. ανακοίνωσε την ένταξη του Chris Taylor στην εταιρεία ως Chief Digital Information Officer, που θα αναφέρεται στον Xavier Chéreau, Chief Human Resources and Transformation Officer και λειτουργικά στον Ned Curic, Chief Technology Officer, από τις 5 Σεπτεμβρίου 2022.

Από αυτήν την νέα θέση ο Chris Taylor θα βοηθήσει τον μετασχηματισμό της Stellantis σε εταιρεία τεχνολογίας βιώσιμης κινητικότητας, καθοδηγώντας την ψηφιακή στρατηγική και τις τεχνολογίες της. Θα είναι επίσης υπεύθυνος για τη βελτίωση της εκτέλεσης έργων πληροφορικής και της οργανωτικής αποτελεσματικότητας.

«Ο Chris κομίζει βαθιά γνώση της ψηφιακής τεχνολογίας αιχμής προς υποστήριξη τις ειδικών επιχειρηματικών αναγκών της Stellantis και των πελατών μας», δήλωσε ο Carlos Tavares, CEO της Stellantis. «Η εμπειρία του στην κυβερνοασφάλεια, στα νέα επιχειρηματικά πρότυπα και σε πελατοκεντρικές λύσεις θα φέρουν την επιχειρηματική αξία που χρειαζόμαστε για να επιτύχουμε τους δυναμικούς στόχους μας Dare Forward 2030».

Ο Chris Taylor εντάσσεται στην Stellantis διαθέτοντας σχεδόν 30 χρόνια διεθνούς εμπειρίας στον τομέα της πληροφορικής σε διάφορους κλάδους, όπως η αεροπορία, οι κατασκευές, το λογισμικό και οι τηλεπικοινωνίες. Ο Chris υπήρξε πρόσφατα Chief Transformation Officer της ServiceNow. Πριν από αυτό, ήταν Παγκόσμιος Αντιπρόεδρος του Airbus Group, όπου ηγήθηκε του ψηφιακού μετασχηματισμού και της ασφάλειας κυβερνοχώρου.

Ο Chris Taylor είναι κάτοχος Ph.D. στην αεροναυπηγική μηχανική του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης, στην Σκωτία.

Προηγούμενο άρθροΜοντέλα BMW και MINI με vegan εσωτερικό
Επόμενο άρθροΕργαζόμενοι της γενιάς Z: πώς θα τους προσελκύσετε;