Εργαζόμενοι της γενιάς Z: πώς θα τους προσελκύσετε;

Εργαζόμενοι της γενιάς Z εντάσσονται πλέον στο ανθρώπινο δυναμικό των επιχειρήσεων και επιφέρουν αναστάτωση.

Μεγαλύτερη σημασία στην καριέρα τους έχει ένα καλά ισορροπημένο εργασιακό περιβάλλον – η εργασία με νόημα σε μια εταιρεία που ξεχωρίζει ως προς τις κοινωνικές αντιλήψεις της και την περιβαλλοντική της προσέγγιση.

Γνωστοί και ως «iGeneration», αυτοί οι εργαζόμενοι είναι οι πρώτοι «ψηφιακοί ιθαγενείς»: δεν έχουν γνωρίσει τον κόσμο χωρίς smartphone και tablet. Σύμφωνα με έρευνα της ΕΕ, είναι η πιο μορφωμένη και ποικιλόμορφη γενιά όσον αφορά στο υπόβαθρο και στην καταγωγή. Βασικά χαρακτηριστικά τους είναι η ευελιξία, η συμμετοχικότητα και η προσωπικότητα. Βεβαίως, περιμένουν το ίδιο από τις λύσεις εταιρικής κινητικότητας που προσφέρουν οι εργοδότες.

Πόσο ελκυστική λοιπόν είναι η εταιρεία σας, η ζωτικότητά της και η μείωση σε εκπομπές CO2; Και πώς συμβάλλετε στην καλύτερη κινητικότητα και βιωσιμότητα της περιοχής σας;

Το Smart Mobility Institute σάς βοηθά να ανταποκριθείτε σε αυτές τις ερωτήσεις με τρόπο που ελκύει την γενιά Z. Μάθετε περισσότερα στην ψηφιακή συνεδρία «Σχετικά και μαζί με τους πρωτοπόρους που εμπνέουν βιώσιμη και έξυπνη κινητικότητα», στις 15 Σεπτεμβρίου από τις 14:00 έως τις 17:30 (13:00 – 16:30 CEST).

Επιταχύνετε την ανάπτυξη της κινητικότητάς σας με το online πρόγραμμα που περιλαμβάνει:

Η Gen Z απαιτεί επιλογές

Η Gen Z ή η γενιά του ζάπινγκ, που λειτουργεί με αμεσότητα και απλότητα και διαθέτει πολύ έντονη οικολογική συνείδηση, ζητά κινητικότητα και την επιβάλλει στους εργοδότες. Ωστόσο, αυτή η κινητικότητα είναι πολύ διαφορετική αναλόγως γεωγραφικής περιοχής. Επισκόπηση της κατάστασης!

Με τον Aurelien Cottet, Ειδικό MobilityasaService και Διευθυντή Διεθνών Πωλήσεων της Instant System.

Εύκολη πρόσβαση

Παροχή εύκολων και ευέλικτων λύσεων πολυτροπικής κινητικότητας μέσω ενός σημείου εξυπηρέτησης.

Με τον Kristof Hecht, Senior Executive Manager Global Innovations & Solutions της Sixt.

Ενωμένοι είμαστε κάτι παραπάνω από επιχείρηση!

Η HR manager, Vivienne Bonebakker, παρουσιάζει το έργο της BearingsPoints με επίκεντρο τον άνθρωπο και τον τρόπο με τον οποίο προσελκύει ταλέντα γενιάς Z με ολιστική, ευέλικτη και απλή κινητικότητα. Οι άνθρωποί μας και ο τρόπος εργασίας μας μάς κάνει διαφορετικούς! Το ίδιο και η νέα φιλοσοφία περί κινητικότητας.

Με την Vivienne Bonebakker, διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού της BearingPoint.

Workshop: Διαχειριστείτε την ευέλικτη κινητικότητα των εργαζομένων σας

Δώστε στους εργαζομένους σας ατομικό προϋπολογισμό κινητικότητας για να τον διαχειριστούν όπως θέλουν, καθημερινά, εβδομαδιαία ή μηνιαία, για ιδιωτικές ή επαγγελματικές μετακινήσεις. Μια συλλογική ενημερωτική συνεδρία για τον προϋπολογισμό κινητικότητας και τι χρειάζεται για την διασφάλιση της ευελιξίας, της άνεσης και της απόλαυσης.

Με την Daniela Rocha Almeida, Υπεύθυνη Ομάδας Παροχών Εργαζομένων, της FREE NOW for Business.

Γιατί να συμμετάσχετε

  • Βελτιώστε τις γνώσεις σας για λύσεις έξυπνης κινητικότητας
  • Εκμεταλλευθείτε την εμπειρία των πρωτοπόρων του κλάδου
  • Μάθετε να εφαρμόζετετε με επιτυχία διαφοροποιημένη και χωρίς περιορισμούς προσέγγιση εταιρικής κινητικότητας.

Το Smart Mobility Institute σάς παρέχει πληροφορίες για λύσεις πολυτροπικής κινητικότητας. Κάντε κλικ εδώ για πλήρες πρόγραμμα και εγγραφή.

Προηγούμενο άρθροΗ Stellantis ορίζει Chief Digital Information Officer
Επόμενο άρθροΟι ταξινομήσεις τον Αύγουστο του 2022 στην Ελλάδα