Η Sophie Krishnan CEO της CarNext

Η διαδικτυακή αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων CarNext όρισε νέα CEO τη Sophie Krishnan. Η κ. Krishnan ανέλαβε τα νέα της καθήκοντα στις αρχές Ιουλίου.

Η Sophie Krishnan θα επικεντρωθεί στην επιτάχυνση εξέλιξης της CarNext ως νέας ανεξάρτητης επιχείρησης. Η CarNext αποδεσμεύθηκε πρόσφατα από τη LeasePlan, αφού συγκέντρωσε 400 εκατομμύρια ευρώ από μια κοινοπραξία κορυφαίων επενδυτών για  την επόμενη φάση της ανάπτυξής της.

Η γαλλικής υπηκοότητας κ. Krishnan, απόφοιτη του Stanford School of Business, έχει εκτενή εμπειρία στην ταχεία κλιμάκωση και επιτάχυνση ανάπτυξης ψηφιακών επιχειρήσεων – στους τομείς B2B και B2C. Η σταδιοδρομία της περιλαμβάνει εκτελεστικά καθήκοντα στις Expedia, Trainline και πιο πρόσφατα ως COO της WorldRemit, ειδικής ψηφιακών πληρωμών.

Ξεκινώντας το 2018, η CarNext εξελίχθηκε σε κορυφαίο λιανοπωλητή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Σκοπεύει να καλύψει σημαντικό μέρος της αγοράς μεταχειρισμένων αυτοκινήτων 400 δισ. ευρώ στην Ευρώπη, διευρύνοντας την επιλογή των οχημάτων της και επεκτεινόμενη σε όλη την ήπειρο.

Η CarNext λειτουργεί στην αγορά B2B σε 22 χώρες, ενώ στην B2C είναι ήδη παρούσα σε επτά από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές αγορές.

«Είμαι ευτυχής που θα συμμετάσχω στην CarNext σε μια τόσο σημαντική καμπή της πορείας της», δήλωσε η κ. Krishnan. «Η CarNext αναπτύσσεται σε πρωτοπόρο στην Ευρώπη. Η άμεση εστίασή μου είναι στην επιτάχυνση της ανάπτυξης».

 

Προηγούμενο άρθροΗ συνεργασία Hyundai και Healthy Seas για την Ιθάκη
Επόμενο άρθροΟδηγίες για τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας