Η SoftBank ηγείται του β' γύρου επενδύσεων στη Splyt

Η Splyt, μια εταιρεία ψηφιοποίησης εφαρμογών κινητικότητας και πλατφόρμας μετακινήσεων, ολοκλήρωσε έναν β΄γύρο επενδύσεων 19,5 εκατ. δολαρίων για την επέκτασή της. Η ιαπωνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας SoftBank ήταν επικεφαλής του γύρου.

Η Splyt λέει πως διευκολύνει τα παγκόσμια ταξίδια, επιτρέποντας την απρόσκοπτη ένταξη των υπηρεσιών κινητικότητας σε ταξιδιωτικές πλατφόρμες, υπερ-εφαρμογές και λογαριασμούς. Με τη διασύνδεση εφαρμογών, οι τελικοί χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες με μία εφαρμογή, γεγονός που αυξάνει την ευκολία του χρήστη αλλά και την αφοσίωση στον πάροχο της εφαρμογής.

Με τη συνεργασία της SoftBank, η Splyt θα μπορέσει να αναπτύξει τη στρατηγική για τη διασύνδεση εφαρμογών.

Με τη συνεργασία της SoftBank, η Splyt θα μπορέσει να αναπτύξει τη στρατηγική της για τη διασύνδεση εφαρμογών

Ο Ken Miyauchi, Πρόεδρος και CEO της SoftBank Corp. δήλωσε: “Με τη συνεχιζόμενη ευρεία χρήση των smartphone, οι εφαρμογές γίνονται όλο και πιο απαραίτητες στην καθημερινή ζωή του κόσμου όταν ψωνίζει, τρώει και μετακινείται. Ωστόσο, ο πολλαπλασιασμός διαφορετικών πλατφορμών δημιουργεί την ανάγκη υπερ-εφαρμογών που συνδυάζουν πολλαπλές λειτουργίες σε μια ενιαία εφαρμογή”.

Ο Philipp Mintchin, συνιδρυτής και CEO της Splyt, δήλωσε: “Στόχος μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στους συνεργάτες μας να παρέχουν απρόσκοπτες λύσεις κινητικότητας στους πελάτες τους, επιτρέποντάς τους να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους οπουδήποτε στον κόσμο”.

Προηγούμενο άρθροΗ Sixt λανσάρει την ευέλικτη συνδρομή SIXT +
Επόμενο άρθροΗ 4η Εβδομάδα του Global Fleet Virtual Conference