Η Sixt λανσάρει την ευέλικτη συνδρομή αυτοκινήτου SIXT +

Η πανδημία έχει αλλάξει τις ανάγκες κινητικότητας της κοινωνίας και η Sixt ανταποκρίνεται με το λανσάρισμα της SIXT +, μιας συνδρομής αυτοκινήτου που περιλαμβάνει τα πάντα και είναι εντελώς ευέλικτη – επί μηνιαίας βάσης.

Λόγω της κρίσης του κορωνοϊού, η ανάγκη ατομικής, μη διαμοιράσιμης κινητικότητας έχει αυξηθεί. Αλλά άλλο τόσο αυξήθηκε και η απροθυμία αγοράς ή leasing ενός αυτοκινήτου, σύμφωνα με την Sixt, αφού κάποιοι θεωρούν ότι πρόκειται για υποχρεώσεις ακριβές ή/και μακροχρόνιες, αντίστοιχα, γι’ αυτούς τους άστατους καιρούς.

Χωρίς δέσμευση

Έτσι η SIXT +, είναι μια λύση που σχεδιάστηκε ακριβώς γι’ αυτές τις συνθήκες. Σε αντίθεση με τον διαμοιρασμό αυτοκινήτων ή τις βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις, η διαδικασία, η οποία είναι διαθέσιμη σε συνδρομητές στη Γερμανία, επιτρέπει στους χρήστες να οδηγούν το δικό τους αυτοκίνητο. Και σε αντίθεση με την αγορά ή το leasing, το κάνει χωρίς να υποχρεούνται οι πελάτες σε μακροχρόνια δέσμευση.

Ξεκινώντας από 348 ευρώ το μήνα, η SIXT + προσφέρει συνδρομή all-inclusive: κόστος εγγραφής, ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη, συντήρηση και επισκευή και πολλά άλλα. Το συμβόλαιο μπορεί να ακυρωθεί σε μηνιαία βάση, μετά από ελάχιστη διάρκεια 30 ημερών.

Οι συνδρομητές της νέας λύσης μπορούν να απολαύσουν τα πιο πρόσφατα μοντέλα οχημάτων σε μόνιμη βάση, χωρίς υψηλή προκαταβολή ή μεγάλο χρόνο παράδοσης. Μπορούν να επιλέξουν από διάφορες κατηγορίες, από μικρά αυτοκίνητα έως πολυτελή σεντάν. Λίγες μέρες μετά την υπογραφή της σύμβασης, το αυτοκίνητο που επέλεξε ο συνδρομητής θα είναι διαθέσιμο στον πλησιέστερο από τους 30 σταθμούς Sixt σε όλη τη Γερμανία.

Για κάθε ανάγκη

“Η SIXT + αποτελεί τη λογική απάντηση στις μεταβαλλόμενες ανάγκες κινητικότητας”, λέει ο Konstantin Sixt, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Sixt SE, υπεύθυνος πωλήσεων. “Αυτό εκτείνεται πέραν της εποχής του κορωνοϊού”.

Οι ευρισκόμενοι στη Γερμανία μπορούν να κάνουν κράτηση στη SIXT + μέσω του ανανεωμένου ιστότοπου sixt.de και της εφαρμογής Sixt. Η εταιρεία υπερηφανεύεται πως, με τη SIXT rent, τη SIXT share, τη SIXT ride και τώρα με τη νέα λύση, αποτελεί τον πρώτο πάροχο κινητικότητας παγκοσμίως που προσφέρει λύσεις για κάθε ανάγκη μέσω μιας ενιαίας πλατφόρμας.

Προηγούμενο άρθροACEA: Αναμένεται πτώση ρεκόρ 25% φέτος
Επόμενο άρθροΗ SoftBank ηγείται του β’ γύρου επενδύσεων στη Splyt