Η Sixt, εταιρεία του ομίλου Μοτοδυναμική, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Παπανικολάου, παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή και παρακινητή ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού σχετικά με το φάσμα του αυτισμού.

Η αθλητική καριέρα του Δημήτρη Παπανικολάου στο Basket μετρά 20 λαμπρά χρόνια και απαριθμεί 6 πρωταθλήματα και 5 κύπελλα Ελλάδος καθώς και 2 Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όντας παίχτης των μεγαλύτερων Ελληνικών συλλόγων όπως τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την Α.Ε.Κ. Μάλιστα, είναι ο μοναδικός Έλληνας καλαθοσφαιριστής που έχει κατακτήσει 2 φορές το triple crown (Ευρωλίγκα, πρωτάθλημα και κύπελλο), με διαφορετικές ομάδες: το 1997 με τον Ολυμπιακό και το 2007 με τον Παναθηναϊκό.

Σήμερα, ο Δημήτρης Παπανικολάου συνεχίζει να αγωνίζεται, αλλά αυτή την φορά, για να «σκοράρει» πόντους, μέσω του προγράμματος UniqueAll του οποίου είναι και εμπνευστής, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ορθή ενημέρωση του κοινού σχετικά με το σύνδρομο Άσπεργκερ, μια εκ των διαταραχών του φάσματος του αυτισμού. Μέσω της παροχής οχήματος, ο Δημήτρης Παπανικολάου βρήκε στην Sixt έναν επιπλέον αξιόπιστο «συμπαίκτη» για να συνεχίσει να δίνει αγώνες προκειμένου να ενδυναμώσει νευροδιαφορετικά παιδιά και να εμπνεύσει την ευρύτερη κοινωνία προς την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η Sixt από εδώ και στο εξής θα με «οδηγεί» με ασφάλεια στην επίτευξη του πολύ σημαντικού στόχου που έχω να ενημερώσω τον κόσμο για το φάσμα του αυτισμού».

Όπως γνωρίζουν οι αναγνώστες του fleetnews η Sixt αποτελεί έναν από τους premium παρόχους υπηρεσιών κινητικότητας, με βραχυπρόθεσμη ενοικίαση αυτοκινήτων και μακροχρόνια μίσθωσης, για εταιρείες και ιδιώτες. Στην Ελλάδα έχει παρουσία από το 1998, ενώ από το 2018 αποτελεί μέλος του Ομίλου Μοτοδυναμική. Με σταθμούς στα μεγαλύτερα αεροδρόμια και τις μείζονες τουριστικές περιοχές, πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις του κλάδου, προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων (sport, sedan, SUV, luxury, pick-up, EV κ.α.).

Προηγούμενο άρθροΔοκιμάσαμε το Nissan Townstar ΕV στη Γαλλία
Επόμενο άρθροYokohama: ξεκινά παραγωγή – πωλήσεις ελαστικών HLC