Η Sixt διευρύνει το δίκτυο καταστημάτων της στην Ελλάδα, εγκαινιάζοντας δυο νέους σταθμούς ενοικίασης, στην Αλεξανδρούπολη και την Κεφαλονιά.

Η Sixt, μέλος του ομίλου Μοτοδυναμική στην Ελλάδα, ανακοίνωσε τη λειτουργία δύο νέων σταθμών ενοικίασης αυτοκινήτων.  Οι δύο νέοι, υπερσύγχρονοι σταθμοί εξυπηρέτησης στην Αλεξανδρούπολη και την Κεφαλονιά, βρίσκονται στα αεροδρόμια των δύο πόλεων και προστίθενται στην ήδη στρατηγική παρουσία της Sixt στα μεγαλύτερα αεροδρόμια και τις μείζονες τουριστικές περιοχές της χώρας.

Επιλέγοντας την υπηρεσία Sixt Rent a Car, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ενοικιάσει, μέσω του δικτύου της Sixt, το αυτοκίνητο που του ταιριάζει από μία ημέρα και για όσο εκείνος επιθυμεί. Sport, Sedan, City, SUV, Luxury, Pick-Up, Van είναι μερικές μόνο από τις επιλογές οχημάτων τόσο γρήγορες, άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις και ξέγνοιαστες διακοπές, όσο και για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Σταθερή στο όραμά της για διαρκή εξέλιξη και μετασχηματισμό, η Sixt προσφέρει ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές λύσεις, μετατρέποντας την μετακίνηση σε ξεχωριστή εμπειρία και προσφέροντας υπηρεσίες που καλύπτουν διάφορες ανάγκες:

  • Sixt Rent a Car: Βραχυχρόνια ενοικίαση αυτοκινήτου από μία μέρα
  • Sixt Plus (+): Μηνιαία μίσθωση αυτοκινήτου από έναν μήνα
  • Sixt Leasing: Μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου, που απευθύνεται τόσο σε εταιρείες όσο και σε ιδιώτες

Η Sixt δραστηριοποιείται στον χώρο της κινητικότητας από το 1912. Με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες και 2.200 σταθμούς παγκοσμίως, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους, διεθνείς παρόχους υπηρεσιών κινητικότητας υψηλής ποιότητας, βραχυχρόνιων και μακροχρόνιων μισθώσεων, για εταιρικούς πελάτες και ιδιώτες. Στην Ελλάδα, η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 1998.

Προηγούμενο άρθροΒιώσιμη αστική μετακίνηση με το νέο Fiat Topolino
Επόμενο άρθροΣυγχώνευση MFTBC και Hino