Η Opel / Vauxhall ανανεώνει τη σύμβαση της GEFCO για τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας,  για 4 έτη, ξεκινώντας  από την 1η Ιανουαρίου 2019. Η σύμβαση καλύπτει όλες τις εισερχόμενες και εξερχόμενες υπηρεσίες εφοδιασμού για την Opel / Vauxhall στην Ευρώπη και την Τουρκία.

Η GEFCO θα διανέμει ανταλλακτικά στα εργοστάσια συναρμολόγησης της Opel / Vauxhall από προμηθευτές παγκοσμίως. Ο όμιλος θα παραδίδει επίσης οχήματα σε αντιπροσώπους και εισαγωγείς.

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η Opel / Vauxhall συνεχίζει να αναγνωρίζει τη GEFCO ως ισχυρό συνεργάτη. Οι λύσεις 4PL της GEFCO προσφέρουν μοναδική εξειδίκευση στα logistics της αυτοκινητοβιομηχανίας. Με τη διαχείριση όλων των εφοδιαστικών ροών της Opel / Vauxhall στην Ευρώπη και την Τουρκία, δίνουμε τη δυνατότητα στον πελάτη μας να βελτιστοποιήσει την εφοδιαστική αλυσίδα του και να επικεντρωθεί στην κύρια δραστηριότητά του”, εξήγησε ο Antoine Redier, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος 4PL Solutions της εταιρείας.

Από την πλευρά του, ο Remi Girardon, Managing Director Manufacturing & Supply Chain της Opel Automobile GmbH, σχολίασε : “Προσβλέπουμε στη συνέχιση της επιτυχημένης και επαγγελματικής συνεργασίας με την GEFCO. Είναι κρίσιμο για εμάς να έχουμε ευέλικτες, καινοτόμες και οικονομικά αποδοτικές διαδικασίες logistics που συμβαδίζουν τέλεια με τις βιομηχανικές λειτουργίες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βασιζόμαστε σε ξεχωριστούς συνεργάτες όπως η GEFCO”.

Για τη διαρκή ευθυγράμμιση των λύσεων που προσφέρει με τις ανάγκες της Opel / Vauxhall, η GEFCO θα ενισχύσει τις ομάδες μηχανικών της στις έξι χώρες όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία στην Ευρώπη (Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο).

Όπως εξήγησε ο Luc Nadal, Διευθύνων Σύμβουλος της GEFCO,”Η διαχείριση όλων των λύσεων της αλυσίδας εφοδιασμού του Ομίλου PSA μας τοποθετεί σε ιδανική θέση για τη δημιουργία συνεργιών. Μπορούμε να διατηρήσουμε ένα υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας συνδυάζοντας τις ροές των δύο brands. Η προσέγγισή μας βασίζεται στην οικοδόμηση μιας ισχυρής εταιρικής σχέσης, που είναι αληθινή, σύμφωνη με την «Infinite Proximity ™”» κουλτούρα μας και την υπογραφή του δικού μας brand «Partners, unlimited».

Η βασική πρόκληση: Βελτιστοποίηση του εφοδιαστικού κόστους

Οι ομάδες GEFCO που είναι παρούσες σε κάθε περιοχή μπορούν να αξιοποιήσουν την τεχνογνωσία τους για να βελτιστοποιήσουν την αλυσίδα εφοδιασμού της Opel / Vauxhall και να συμβάλουν στην εξοικονόμηση κόστους, όπως επισημαίνει η ανακοίνωση της εταιρείας. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, η GEFCO θα αξιοποιήσει την εμπειρία της, τη δημιουργικότητά της και την ικανότητά της να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά κάθε διαθέσιμο πόρο. Η ομάδα ανταποκρίνεται με επιτυχία σε αυτήν την πρόκληση και προτίθεται να ενισχύσει περαιτέρω τη συνεργασία της με την Opel / Vauxhall τα επόμενα χρόνια.

 

Προηγούμενο άρθροΗ Pirelli χορηγός ονόματος στο Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών
Επόμενο άρθροΗ Formula Ε της Nissan e.dams στην πίστα των δοκιμών