Η νέα μάρκα Aral pulse της bp επεκτείνει το δίκτυο φόρτισης

Η Aral της bp, πρωτοπόρος της γερμανικής λιανικής αγοράς καυσίμων, επεκτείνει το δίκτυό της σταθμών υπερταχείας ηλεκτρικής φόρτισης – που δραστηριοποιείται υπό την νέα της μάρκα “Aral pulse” – πολύ πιο γρήγορα από ό,τι είχε προγραμματιστεί.

Η Aral pulse είναι η νέα επωνυμία υπό την οποία η Aral συγκεντρώνει πλέον όλες τις δραστηριότητές της ηλεκτρικής κινητικότητας. Η εισαγωγή αυτής της νέας μάρκας υπογραμμίζει τη σημασία της φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων για την εταιρεία.

Μέχρι το τέλος του έτους, η Aral pulse θα διαθέτει 500 σημεία υπερταχείας φόρτισης με δυνατότητα φόρτισης έως 350kW έκαστο, σε περισσότερους από 120 σταθμούς ανεφοδιασμού Aral.

«Η ηλεκτρική μας προσφορά επιταχύνεται. Θα αυξήσουμε τον αριθμό των σημείων μας φόρτισης πέντε φορές φέτος», δήλωσε ο CEO της Aral, Patrick Wendeler. «Λαμβάνοντας υπόψη την αυξανόμενη ζήτηση για ηλεκτρικά οχήματα, ήρθε η ώρα να επιταχυνθεί η επέκταση της υποδομής φόρτισης».

Η Aral προσφέρει επίσης ολιστικές λύσεις επαγγελματικών στόλων με την κάρτα Aral Fuel & Charge, από την πρόσβαση στο δημόσιο δίκτυο φόρτισης έως την ανάπτυξη ίδιας υποδομής φόρτισης και αντίστοιχης σύγχρονης εφαρμογής.

«Θέλουμε να παρέχουμε το γρηγορότερο και πιο βολικό δίκτυο φόρτισης και, σε συνδυασμό με τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας στα πρατήρια καυσίμων, θέλουμε να προσφέρουμε εξαιρετική εμπειρία πελατών και καινοτόμες προσφορές», συμπλήρωσε ο κ. Wendeler.

Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, η Aral θα διαθέτει 100 εξαιρετικά γρήγορα σημεία φόρτισης σε 25 πρατήρια καυσίμων στη Γερμανία. Τροφοδοτούνται από 100% πράσινη ενέργεια και έχουν δυνατότητα φόρτισης έως 300 ή 350 κιλοβάτ, ανάλογα με την τοποθεσία. Ένα όχημα με την κατάλληλη τεχνολογία μπαταρίας μπορεί να φορτιστεί για ηλεκτρική αυτονομία έως και 350 χλμ. σε 10 λεπτά – τόσο γρήγορα όσο ο ανεφοδιασμός στην αντλία.

Προηγούμενο άρθροΕπαγγελματικά οχήματα: -7,2% τον Ιανουάριο
Επόμενο άρθροΗ τεχνολογία e-POWER της Nissan και το STARC concept