Μετά την ίδρυση γερμανικής θυγατρικής στα τέλη του περασμένου έτους και την ανάληψη καθηκόντων country manager από τον Michael Poglitsch, η ολλανδική εταιρεία κινητικότητας Mobinck έχει πλέον εδραιώσει την παρουσία της στη Γερμανία.

Την περασμένη εβδομάδα, η Mobinck – θυγατρική του Autobinck Group – άνοιξε γραφείο στο Oberhaching, κοντά στο Μόναχο, το οποίο θα εκπροσωπεί στη γερμανική αγορά τις έξι μάρκες της εταιρείας: XXImo (κάρτες κινητικότητας και έξυπνες πληρωμές), Moove (διαχείριση στόλου και διαμοιρασμός αυτοκινήτου χωρίς κλειδί), XPO Fleet (λογισμικό διαχείρισης στόλου), Fleet Support (διαχείριση στόλου, εξωτερικές αναθέσεις και υπηρεσίες συμβούλου), Toogethr (λύσεις κινητικότητας και στάθμευσης) και SafeDrivePod (συστήματα ασφάλειας οδηγού).

Το κοινό σημείο των έξι θυγατρικών της Mobinck είναι πως όλες βοηθούν τους εργοδότες στην χάραξη πολιτικής καινοτόμου κινητικότητας, κατάλληλης για τα εταιρικά τους σχέδια και τις ανάγκες των εργαζομένων τους. Οι δραστηριότητες της Mobinck Γερμανίας θα εκτείνονται και πέραν της χώρας. Η θυγατρική θα καλύπτει την Ελβετία και την Αυστρία.

«Τους τελευταίους μήνες, εκπαιδεύσαμε την 10μελή ομάδα μας και αποκτήσαμε τους πρώτους μας πελάτες», δήλωσε ο Michael Poglitsch, Διευθύνων Σύμβουλος της Mobinck Germany GmbH. «Το Oberhaching κοντά στο Μόναχο είναι μια εξαιρετική βάση για την επέκτασή μας στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία λόγω του περιβάλλοντος του με πολυάριθμες εταιρείες στον «κόσμο της κινητικότητας» και την τοποθεσία του. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βοηθήσουμε τώρα στη βελτίωση της διαχείρισης κινητικότητας των εταιρειών με τις υπηρεσίες και τις λύσεις μας».

Η Mobinck είναι θυγατρική της ολλανδικής αυτοκινητοβιομηχανίας Autobinck Group. «Η Autobinck σκοπεύει να παραμείνει πρωτοπόρος διεθνούς κινητικότητας», δηλώνει ο Paul Zekhuis, CEO του Autobinck Group. «Οι υπηρεσίες μας κινητικότητας χρησιμοποιούνται ήδη σε περισσότερες από 30 χώρες. Η Γερμανία αποτελεί λογικό βήμα, καθώς η γερμανική αγορά προσφέρει πολλές δυνατότητες για τις υπηρεσίες μας».

Προηγούμενο άρθροΗ ABB εξαγοράζει την εταιρεία παροχής φόρτισης Numocity
Επόμενο άρθροΠέντε πρακτικές εφαρμογές συνδεσιμότητας