Στην VIVA Technology, από τις 16 έως τις 19 Ιουνίου 2021, η Mobilize θα παρουσιάσει το όραμά της για μια πιο βιώσιμη και υπεύθυνη κινητικότητα για όλους. Ή πώς να δράσουμε από κοινού σε ολόκληρο το οικοσύστημα κινητικότητας για να βελτιώσουμε την συνολική ποιότητα ζωής.

Η VIVA Technology σε τέσσερα μόλις χρόνια έγινε η μεγαλύτερη υβριδική εκδήλωση για την τεχνολογία και τις start-up στην Ευρώπη. Πραγματοποιείται με περισσότερους από 1.100 εκθέτες στο Porte de Versailles στο Παρίσι. Πέραν της Mobilize, συμμετέχουν οι BNP Paribas, Google, La Poste, LVMH και Orange, EDF, EY, Huawei, ManpowerGroup, Microsoft, RATP Group, Sanofi, Salesforce, Air Liquide, Clear Channel, Dassault Systèmes, Engie, Facebook, Groupe Bouygues, HPE, Klaxoon, KPMG, McKinsey & Company, Royal Canin, Swisstech, Veolia και πολλοί άλλοι. Από φέτος, η VivaTech εμπλουτίζεται με μια ψηφιακή πλατφόρμα που θα συγκεντρώσει μια ακόμη μεγαλύτερη κοινότητα καινοτόμων επιχειρήσεων.

Σε έναν βιώσιμο κόσμο, η κινητικότητα του μέλλοντος πρέπει να είναι έξυπνη, πιο πράσινη, καλύτερα διαμοιρασμένη και πιο προσιτή για όλους παντού.

Η Mobilize είναι μία από τις τέσσερις νέες επιχειρηματικές μονάδες που δημιουργήθηκαν στο Groupe Renault, στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής του.

Η Mobilize απευθύνεται σε πελάτες που επιθυμούν να υιοθετήσουν πιο βιώσιμες μορφές κινητικότητας διαμοιρασμού. Η εταιρεία υπερβαίνει την αυτοκίνηση και ενθαρρύνει την οικολογική μετάβαση μέσω ευέλικτων και βιώσιμων λύσεων κινητικότητας (ανθρώπων και αγαθών) και ενέργειας.

Στην VIVA Technology, η Mobilize θα παρουσιάσει μια πλήρη αλυσίδα αξίας, συμπεριλαμβανομένων υφιστάμενων, αλλά και επικείμενων λύσεων, προς διευκόλυνση της υιοθέτησης ηλεκτρικών οχημάτων, καλύτερη διαχείριση ενέργειας, παροχή δεύτερης ζωής και ανακύκλωσης μπαταριών, προσφορά σχετικών και προσβάσιμων υπηρεσιών κινητικότητας, σχεδιασμό οχημάτων για συγκεκριμένες χρήσεις και ανάπτυξη εξελιγμένων πλατφορμών λογισμικού. Αυτό το άρθρο έχει ως στόχο να σας παράσχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με τους διαδικτυακούς ιστότοπους στηχημα λαιφ . Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε στα ακόλουθα σημεία και σε πολλά άλλα: Τι είναι ένας ιστότοπος στοιχημάτων εντός παιχνιδιού, Οι συστάσεις μας για τους καλύτερους ιστότοπους που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά του 2023, Οι επιλογές μας για τις καλύτερες εφαρμογές ζωντανών αθλητικών στοιχημάτων.

Κάθε μέρα, οι εμπειρογνώμονες και οι συνεργάτες της Mobilize θα δίνουν διαλέξεις για θέματα όπως η κινητικότητα διαμοιρασμού, η δεύτερη ζωή των μπαταριών, η διαχείριση ενέργειας και η σημασία μιας προσέγγισης οικοσυστήματος για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του εδάφους. Στις 16 Ιουνίου η CEO της Mobilize, Clotilde Delbos, θα απευθύνει ομιλία η οποία θα είναι διαθέσιμη στο mobilize.com.

 

Προηγούμενο άρθροΤο νέο υπεραυτοκίνητο Rimac Nevera
Επόμενο άρθροΕυρωπαϊκή έκδοση για το Kia Sportage