Η Mobility House θα διαχειρίζεται το στόλο EV της Austrian Post

Η Mobility House θα διαχειρίζεται το στόλο EV της Austrian Post. Από το 2030, η Austrian Post (Österreichische Post) θα χρησιμοποιεί μόνο 100% ηλεκτρικά οχήματα, διαδικασία που ξεκίνησε το 2011.

Σήμερα, η Austrian Post διαθέτει ήδη τον μεγαλύτερο στόλο EV στην Αυστρία και εκτεταμένο δίκτυο φορτιστών σε ολόκληρη τη χώρα. Η συμφωνία με την Mobility House αποσκοπεί στη διαχείριση αυτού του δικτύου.

Στην Αυστρία, το 80% των περιφερειών χρησιμοποιεί ηλεκτρικά οχήματα διανομής, φορτίζοντάς τα μέσω 2.400 σημείων φόρτισης εναλλασσόμενου και συνεχούς ρεύματος, σε περισσότερους από 130 τερματικούς σταθμούς. Στο μέλλον, η Mobility House θα διαχειρίζεται αυτό το δίκτυο με το σύστημά της ChargePilot, το οποίο χρησιμοποιείται ήδη από περίπου 10% των ηλεκτρικών λεωφορείων της Ευρώπης για διαχείριση των χρόνων φόρτισης και των απαιτήσεων ισχύος. Το ChargePilot χρησιμοποιείται επίσης από τους μεγαλύτερους στόλους ηλεκτρικών λεωφορείων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το ChargePilot δίνει τη δυνατότητα στην Austrian Post να επωφεληθεί της φθηνότερης τιμολόγησης ηλεκτρικής ενέργειας καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και να διασφαλίσει τη βέλτιστη κοστολογικά φόρτιση του στόλου της, χωρίς να απαιτούνται δαπανηρές επεκτάσεις υποδομής. Το ChargePilot εντοπίζει άμεσα πιθανές διακοπές του δικτύου φόρτισης, επιτρέποντας προληπτική συντήρηση και ενίσχυση λειτουργικής αξιοπιστίας. Επιπλέον, η λύση μπορεί να δίνει προτεραιότητα στη φόρτιση ορισμένων οχημάτων για την εξασφάλιση π.χ. της αυτονομίας συγκεκριμένων βαν, ανάλογα με τις ανάγκες.

 

Προηγούμενο άρθροΗ Volkswagen θέτει τα θεμέλια της επιτυχίας της
Επόμενο άρθροH τεχνολογική επέλαση του BMW Group