Η Free2move eSolutions, κοινοπραξία του NHOA Group και της Stellantis N.V., ανακοίνωσε τον διορισμό της Mathilde Lheureux ως CEO από 1ης Νοεμβρίου 2022.

Το ΔΣ επέλεξε ομόφωνα την Mathilde Lheureux και ευχαρίστησε τον Roberto Di Stefano για το εξαιρετικό του έργο υπό τόσο αντίξοες συνθήκες. Ο Roberto Di Stefano θα συνεχίσει στην Stellantis με διαφορετικά καθήκοντα.

«Στο νέο της ρόλο ως CEO της Free2move eSolutions, η Mathilde θα ωθήσει την εταιρεία να συνεισφέρει δυναμικά στη στρατηγική ηλεκτροκίνησης Dare Forward 2030 της Stellantis, μετατρέποντας την Free2move eSolutions σε φορέα βιώσιμων και κερδοφόρων λύσεων φόρτισης», δήλωσε η Brigitte Courtehoux, CEO της Free2move και μέλος και μέλος της Παγκόσμιας Εκτελεστικής Επιτροπής της Stellantis.

«Καλωσορίσω την Mathilde. Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με στέλεχος του επιπέδου της, με καταξιωμένο δημιουργικό ιστορικό και τις απαραίτητες διοικητικές δεξιότητες που θα οδηγήσουν την Free2move eSolutions στο επόμενο επίπεδο», σχολίασε ο Carlalberto Guglielminotti, CEO του NHOA Group[i]. «Η Mathilde γνωρίζει πώς να ενδυναμώνει τους εργαζόμενους ώστε να συμβαδίζουν απόλυτα με την κουλτούρα και τις αξίες της εταιρείας. Από κοινού με την ισχυρή διευθυντική ομάδα της Free2move eSolutions, είμαι βέβαιος ότι θα εστιάσει την εταιρεία στην παροχή υψηλών επιδόσεων και μακροπρόθεσμης αξίας για τους μετόχους μας».

Η Mathilde Lheureux δραστηριοποιείται πάνω από 15 χρόνια στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Πριν ενταχθεί στη Stellantis, τον Ιανουάριο του 2021, ήταν Επικεφαλής Global Talent and Top Management του Groupe PSA. Πριν από αυτό, εκτελούσε καθήκοντα διευθύντριας του γραφείου του Carlos Tavares στο Groupe PSA. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της στο Groupe PSA απέκτησε ευρεία και ποικίλη εμπειρία, από Ε&Α έως δημόσιες υποθέσεις και εταιρική στρατηγική.

[i] Η Free2move eSolutions (παγκόσμια μάρκα κινητικότητας για ιδιώτες και επαγγελματίες πελάτες) αποτελεί κοινοπραξία των Stellantis και NHOA.

Προηγούμενο άρθροΠαραγωγή μπαταριών: Οι ΗΠΑ προχωρούν, η Ευρώπη ακολουθεί
Επόμενο άρθροH Stellantis με την Dodge στην SEMA 2022