Από την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019, η Μαρία Ξυτάκη ανέλαβε τη θέση της Corporate Communication Manager στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, είναι ο Επίσημος Διανομέας της Honda και της Mitsubishi Motors στην Ελλάδα.

Στη νέα της θέση κ. Ξυτάκη θα αναφέρεται στον Δημήτρη Γαγάνη, Automotive Consumer Solutions Director, σε ότι αφορά στα θέματα Εταιρικής Επικοινωνίας για τα προϊόντα και υπηρεσίες του Automotive Consumer Solutions (αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, ελαστικά, μπαταρίες και μηχανές θαλάσσης) και στον Αλέξανδρο Σαρακάκη για τα θέματα Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου.

Η Μαρία Ξυτάκη κομίζει μια 15ετή εμπειρία στο Marketing & Communication στους τομείς των καταναλωτικών προϊόντων, της ενέργειας καθώς και των χρηματοοικονομικών και τραπεζικών υπηρεσιών. Είναι κάτοχος MSc στα New Media, Information and Society από το London School of Economics and Political Science και κάτοχος BSc in Psychology από το Deree College.

Η σχετική ανακοίνωση του ομίλου Σαρακάκη υπογραμμίζει “Είμαστε βέβαιοι ότι αμφότερες οι πλευρές θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην διατήρηση και περαιτέρω ενδυνάμωση της μεταξύ μας συνεργασίας”.

Φωτογραφία: Print screen από video συνεδρίου του Συλλόγου Αποφοίτων του LSE του οποίου η κ. Ξυτάκη υπήρξε κατά το παρελθόν πρόεδρος

Προηγούμενο άρθρο22o Φεστιβάλ NISMO: 50 χρόνια Nissan GT-R και Ζ
Επόμενο άρθροΌμιλος Σφακιανάκη, βελτίωση κερδοφορίας στο 9μηνο