“Είμαστε η νέα μάρκα αυτοκινήτου για έναν κόσμο που δεν τη χρειάζεται”. Αυτό το ανατρεπτικό σύνθημα χρησιμοποιεί η Lynk & Co, η οποία ανήκει από κοινού στην Zhejiang Geely Holding Group και τη Volvo Car, θυγατρική της πρώτης, που ξεκίνησε το 2016 για να καλύψει το χάσμα μεταξύ των σημάτων Geely και Volvo.

Σε διάστημα τριών ετών, η Lynk & Co πέρασε από μια ιδέα από το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας στο ταχύτερα αναπτυσσόμενο brand στον κόσμο, ολοκληρώνοντας το 2018 με 120.414 αυτοκίνητα που πωλήθηκαν και 221 καταστήματα λιανικής πώλησης που άνοιξαν στην Κίνα.

Από τον επόμενο χρόνο, οι Ευρωπαίοι θα μπορούν να βρουν τα οχήματα της Lynk & Co σε καταστήματα στο Άμστερνταμ, το Βερολίνο και τη Στοκχόλμη. Η εταιρεία λέει ότι προσφέρει απλή τιμολόγηση, ευέλικτη ιδιοκτησία, κοινή χρήση αυτοκινήτου (car sharing), δωρεάν συνδεσιμότητα και ένα νέο τρόπο ιδιοκτησίας μέσω συνδρομής.

Η Lynk & Co λανσάρισε το το νεώτερο μοντέλο των αυτοκινήτων της, το Lynk & Co 02 crossover SUV, που αποκαλύφθηκε στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια μιας εκστρατείας με θέμα την αστική περιπέτεια στο Άμστερνταμ. Με σκοπό “να αλλάξει την κινητικότητα για πάντα”, το Lynk & Co 02 Crossover SUV αποκαλύφθηκε στο Kromhouthal, πρώην εργοστάσιο κινητήρων των αρχών της δεκαετίας του 1900.

 

Προηγούμενο άρθροΟι Europcar και Manheim δημιουργούν νέο κανάλι remarketing στην Ευρώπη
Επόμενο άρθροΤο Groupe PSA στην πρωτοπορία της δράσης για την κλιματική αλλαγή