Η LeasePlan λανσάρισε την Tess, μια νέα εφαρμογή που επιτρέπει στους πελάτες ιδιωτικής μίσθωσης να μοιράζονται τα αυτοκίνητά τους με τους φίλους και την οικογένειά τους. Η Tess θα αρχίσει να δοκιμάζεται στην Ολλανδία με 100 πελάτες private leasing της LeasePlan για περίοδο έξι μηνών.

Η Tess, επιτρέπει στους φίλους των πελατών ιδιωτικής μίσθωσης να κάνουν κράτηση του οχήματος, να εντοπίζουν τη θέση στάθμευσής του και να φροντίζουν όλες τις σχετικές διαδικασίες, όπως πληρωμή μισθώματος και καύσιμα.

Η LeasePlan είναι πεπεισμένη πως η εστίαση στα δίκτυα φίλων και οικογενειών των οδηγών, θα βοηθήσει να ξεπεραστεί η πιθανή απροθυμία των καταναλωτών να μοιράζονται αυτοκίνητα.

Τα έξοδα μίσθωσης μπορούν να κατανεμηθούν σε όλους τους συμμετέχοντες ή μπορούν να υπολογισθούν βάσει μιας ωριαίας τιμής για τη χρήση ανά άτομο. Όπου ενδείκνυται, ο κύριος δικαιούχος του μισθωμένου αυτοκινήτου μπορεί να ζητήσει πληρωμή, συμπεριλαμβανομένου του κόστους των καυσίμων, χρησιμοποιώντας τη δημοφιλή εφαρμογή αποπληρωμής “Tikkie“.

Προηγούμενο άρθροDistance Alert, νέα λύση ασφάλειας από τη Volvo Trucks
Επόμενο άρθροTo αναβαθμισμένo Hyundai Ioniq έχει εμβέλεια WLTP 300 χλμ