Στις 26 Οκτωβρίου 198 νέοι εργαζόμενοι της KPMG στο Βέλγιο έλαβαν τη νέα τους εταιρική BMW Σειρά 1. Η χρηματοδότηση και διαχείριση των αυτοκινήτων γίνεται πάλι μέσω της εταιρείας leasing Alphabet.

Η παράδοση των 198 BMW Σειρά 1 στην KPMG από την Alphabet πραγματοποιήθηκε σε χώρο κοντά στις Βρυξέλλες. Κατά τη διάρκεια της παράδοσης των κλειδιών, οι οδηγοί έλαβαν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το καινούργιο τους αυτοκίνητο και το συμβόλαιο μίσθωσης.

Ως διεθνής πάροχος ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, η KPMG συνεχίζει να καταβάλλει προσπάθειες για να καταστήσει την κινητικότητα όσο το δυνατόν πιο αποδοτική για τους εργαζομένους της. Ο Koen Maerevoet, CEO της KPMG, δήλωσε: “Με τη νέα BMW Σειρά 1, επιλέγουμε ένα οικολογικό αυτοκίνητο με χαμηλές εκπομπές CO2 και κατανάλωση καυσίμου. Ταιριάζει απόλυτα στην προσέγγιση κινητικότητας της KPMG, όπου ενθαρρύνουμε εναλλακτικές επιλογές κινητικότητας, όπως οι δημόσιες συγκοινωνίες, το ποδήλατο κλπ. Οι εργαζόμενοι μπορούν να οργανώσουν τις μετακινήσεις τους με διάφορους τρόπους, λαμβάνοντας υπόψη τις συγκεκριμένες ανάγκες και τις δυνατότητές τους.

Με ένα χαρτοφυλάκιο άνω των 680.000 οχημάτων σε 29 χώρες, η Alphabet International είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες leasing και επιχειρηματικής κινητικότητας στην αγορά. Στο Βέλγιο, η Alphabet διαχειρίζεται πάνω από 52.000 οχήματα. Στην Ελλάδα συνεργάζεται με την Autohellas Hertz.

Προηγούμενο άρθροΟδηγήστε το All-new CLIO στην Automotivo
Επόμενο άρθροΠαγκόσμια χάρτα καυσίμων: Νέα έκδοση ACEA και WWFC