Η Kia Corporation αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες του EV6, του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου μπαταρίας (BEV), που κατασκευάζεται πάνω στη νέα πλατφόρμα E-GMP (Electric-Global Modular Platform), η οποία δημιουργήθηκε αποκλειστικά για ηλεκτρικά αυτοκίνητα (EV).

Η διακριτική σιλουέτα εμφανίζει ευκρινείς γραμμές και λεπτομέρειες υψηλής τεχνολογίας.

Το EV6 είναι το πρώτο από τα BEV επόμενης γενιάς της Kia που αναπτύχθηκε με μια νέα φιλοσοφία σχεδιασμού η οποία ενσωματώνει το μεταβαλλόμενο προσανατολισμό της Kia στην ηλεκτροκίνηση.

“Το EV6 είναι η ενσάρκωση τόσο του σκοπού μας, «Movement that inspires – Κίνηση που εμπνέει» όσο και της νέας φιλοσοφίας σχεδιασμού μας. Έχει σχεδιαστεί για να εμπνέει κάθε ταξίδι προσφέροντας μια ενστικτώδη και φυσική εμπειρία που βελτιώνει την καθημερινή ζωή των πελατών μας και παρέχει στον  χρήστη απλή, διαισθητική και ολοκληρωμένη εμπειρία”, δήλωσε ο Karim Habib, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Παγκόσμιου Κέντρου Σχεδιασμού της Kia. “Στόχος μας είναι να σχεδιάσουμε τη φυσική εμπειρία της μάρκας μας και να δημιουργήσουμε τολμηρά, πρωτότυπα και ευρηματικά ηλεκτρικά οχήματα”.

Η νέα στρατηγική ονομασίας της Kia για τα επερχόμενα BEV

Στο πλαίσιο της μετάβασης της μάρκας στη νέα εποχή, τα νέα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα μπαταρίας της Kia εντάσσονται σε νέα στρατηγική ονομασίας. Η νέα προσέγγιση προσδίδει απλότητα και συνέπεια στην ονομασία των EV της Kia σε όλες τις παγκόσμιες αγορές.

Όλα τα νέα BEV της Kia θα ξεκινούν με το πρόθεμα «EV», το οποίο διευκολύνει τους καταναλωτές να κατανοούν ποια από τα προϊόντα της μάρκας είναι αμιγώς ηλεκτρικά. Θα ακολουθεί ο αριθμός που θα αντιστοιχεί στη θέση του αυτοκινήτου στη γκάμα.

Σχεδιασμένο και αναπτυγμένο για να ενσωματώνει το νέο σλόγκαν της Kia, “Κίνηση που εμπνέει”, το EV6 θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021.

 

Προηγούμενο άρθροΗ νέα γενιά του συστήματος ασφαλείας Honda Sensing Elite
Επόμενο άρθροBMW – Daimler: To PARK NOW στο EasyPark Group