Η Kay Saunders είναι η νέα Global Fleet Operations Manager στην Polestar. Μετακινήθηκε τον Αύγουστο από τη Volvo, όπου τα τελευταία τρία χρόνια ήταν η Global Fleet Development Manager για το Volvo Car Group με έδρα το Γκετεμποργκ.

Η Kay Saunders εργάζεται από το 2002 για τη σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία. Ξεκίνησε ως Account Development Manager στη Volvo Car UK για εννέα χρόνια και συνέχισε ως Campaigns Manager – Business Sales για έξι χρόνια, πριν μετακινηθεί στα κεντρικά στη Σουηδία. Ξεκίνησε την καριέρα της στη Βρετανία το 1990, περνώντας μεταξύ άλλων και από την Mazda UK.

Η Polestar, που εδρεύει επίσης στο Γκέτεμποργκ, είναι η “ηλεκτρική θυγατρική” του Volvo Car Group και της κινεζικής μητρικής εταιρείας Geely. Το 2017, η εταιρεία ξεκίνησε την παραγωγή του Polestar 1, ενός ηλεκτρικού κουπέ υψηλού επιπέδου με στόχο να ανταγωνιστεί την Tesla.

Πέρυσι, κυκλοφόρησε ο διάδοχός του, το μεσαίου μεγέθους Polestar 2. Το Polestar 3, που θα κυκλοφορήσει αργότερα, θα είναι ένα BEV τύπου SUV. Η Polestar λειτουργεί επίσης ως εργαστήριο καινοτομίας για το Volvo Car Group, αναπτύσσοντας σχέδια και τεχνολογίες περισσότερο πειραματικά.

 

Προηγούμενο άρθροVolvo Cars: 7,2% αύξηση στις παγκόσμιες πωλήσεις
Επόμενο άρθροΣυνεργασία Toyota – Amazon Web Services