Πρόσφατα, η Jaecoo ανακοίνωσε επίσημα ότι θα λανσάρει μια καινούργια σειρά – την J5. Με μεταξόνιο 2.620 mm, το νέο όχημα τοποθετείται ως A0-class SUV, με στόχο να εμπλουτίσει περαιτέρω τη γκάμα της μάρκας.

Η Jaecoo, έχει δημιουργήσει το J7, ένα εξειδικευμένο off-road όχημα με το σύστημα ARDIS (Advanced Road Drive Intelligent System), και το J8, ένα σύγχρονο πολυτελές “off-road first class” με Torque Vectoring Four-Wheel Drive. Η κυκλοφορία του J5 θεωρείται συνέχεια της φιλοσοφίας της μάρκας “from classic, beyond classic”. Το νέο όχημα, σύμφωνα με την εταιρεία θα ξεπεράσει τους προκατόχους του, μεταβαίνοντας από την “καλύτερη λύση για σύγχρονη off-road οδήγηση” σε ένα “μοντέλο της νέας γενιάς Jaecoo”.

Η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία του J5

Το περίγραμμα του J5 είναι φυσικά ενοποιημένο, καθαρό και αιχμηρό. Οι γραμμές που σχηματίζουν το περίγραμμα αυτό είναι εμπνευσμένες από τις ευθείες γραμμές των ορεινών κορυφογραμμών, συνεχίζοντας τη σταθερότητα και την αίσθηση δύναμης της Jaecoo. Ταυτόχρονα, η έξυπνη χρήση των επιφανειών που “ξεθωριάζουν” προσδίδει μια ρέουσα ζωτικότητα στο J5, παρουσιάζοντας μια αρμονική ομορφιά δύναμης και απαλότητας.

Ένα νέο κεφάλαιο στην αγορά

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «το μοναδικό off-road στυλ του J5 και η η αισθητική του ενισχύουν τον οπτικό αντίκτυπο του οχήματος και το προικίζουν με μια αίσθηση ομορφιάς που υπερβαίνει την εποχή. Ως ένα σπάνιο off-road μοντέλο στην τρέχουσα αγορά A0-Class SUV, το J5 θα θέσει ένα νέο σημείο αναφοράς για τον σύγχρονο σχεδιασμό αυτοκινήτων».

Η Jaecoo στοχεύει στο κενό ζήτησης ισχύος που δεν έχει καλυφθεί πλήρως στην τρέχουσα αγορά A0-class SUV. Όπως αναφέρεται το J5 θα προσφέρει ποικιλία επιλογών κινητήρα, συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικής καύσης (ICE), υβριδικών (HEV) και καθαρά ηλεκτρικών (BEV). «Αυτή η στρατηγική θα καλύψει όχι μόνο τις ποικίλες ανάγκες διαφορετικών καταναλωτών, αλλά θα αξιοποιήσει πλήρως τη βαθιά κατανόηση και την ματιά στο μέλλον που έχει η Jaecoo στον τομέα της νέας ενεργειακής τεχνολογίας».

Έξυπνη διαμόρφωση

Βασιζόμενο στην τεχνολογική δύναμη της Jaecoo, το νέο όχημα αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με σειρά έξυπνων διαμορφώσεων που είναι σχετικά σπάνιες σε μοντέλα της κατηγορίας του, προσφέροντας στους καταναλωτές μια πιο βολική και ασφαλή οδηγική εμπειρία. Αυτές οι διαμορφώσεις θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα του J5 στην αγορά αλλά και θα προωθήσουν περαιτέρω την εξάπλωση και τον διαμοιρασμό της σύγχρονης off-road τεχνολογίας.

«Η κυκλοφορία του J5 θα φέρει νέο αέρα στην αγορά A0-class SUV και θα προσφέρει στους καταναλωτές μια νέα οδηγική εμπειρία, ενώ παράλληλα μπορεί να επιτρέψει στη Jaecoo να καταλάβει μια πιο σημαντική θέση στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου» καταλήγει η ανακοίνωση.

Προηγούμενο άρθροTo BMW Group Hellas στην κορυφή το α’ εξάμηνο 2024
Επόμενο άρθροΑνοικτή εμπορική πολιτική στην EE