Η διεθνής εταιρεία ανάλυσης δεδομένων J.D. Power συμφώνησε στην εξαγορά του Autovista Group για να επεκτείνει περαιτέρω τις υπηρεσίες της στην Ευρώπη και την Αυστραλία.

Το Autovista Group διαθέτει εταιρείες δεδομένων αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένων των Glass’s και Eurotax, προς ενημέρωση των καταναλωτών και περαιτέρω ανάπτυξη των συμβουλευτικών υπηρεσιών της J.D. Power.

Η εξαγορά θα επιτρέψει την συγχώνευση της ευρωπαϊκής και αυστραλιανής εμπειρίας αγοράς του Autovista Group με τα δεδομένα ανάλυσης, αποτίμησης και εμπειρίας πελατών της J.D. Power, δημιουργώντας μεγαλύτερη αξία για τους πελάτες αμφοτέρων των εταιρειών. Οι ενοποιημένες ικανότητες της J.D. Power και του Autovista Group θα είναι σημαντικές για τους κατασκευαστές, τους αντιπροσώπους, τις ασφαλιστικές εταιρείες και τις εταιρείες χρηματοδότησης για την παρακολούθηση κρίσιμων τάσεων της αυτοκινητοβιομηχανίας και την παροχή εργαλείων πρόβλεψης κινδύνων και δημιουργίας στρατηγικών βάσει της πραγματικής δυναμικής της αγοράς.

Επισημαίνοντας την τάση των καταναλωτών των ΗΠΑ, που υιοθετούν όλο και περισσότερο το ευρωπαϊκό πρότυπο διαμόρφωσης και παραγγελίας οχημάτων, ο Dave Habiger, πρόεδρος και CEO της J.D. Power, ανέφερε ότι τα ενοποιημένα ειδικά δεδομένα και αναλυτικά στοιχεία της Autovista θα βοηθήσουν τους κατασκευαστές στην ικανοποίηση των πελατών.

Το Autovista Group τυποποιεί και κατηγοριοποιεί τα τεχνικά χαρακτηριστικά κάθε οχήματος που κατασκευάζεται στην Ευρώπη και την Αυστραλία, μέσω των πέντε εταιρειών του: Autovista, Eurotax, Glass’s, Schwacke και Rødboka. Εκτός από λεπτομερή δεδομένα οχημάτων, οι λύσεις και οι ομάδες αναλυτών του Autovista Group παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες και συγκριτικά στοιχεία στην αυτοκινητοβιομηχανία, από κόστος οχημάτων έως εκτιμήσεις επισκευής.

Συνδυάζοντας τα ευρωπαϊκά και αυστραλιανά δεδομένα με τα βορειοαμερικανικά και τα ασιατικά και τις ικανότητες ανάλυσης της J.D. Power, η Autovista δημιουργεί παγκόσμια λύση που θα βοηθήσει την αυτοκινητοβιομηχανία σε περίοδο ριζικών αλλαγών, όπως δήλωσε η Lindsey Roberts, CEO της Autovista.

Η εξαγορά του Autovista Group από την J.D. Power αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του 2023. Η J.D. Power διαθέτει γραφεία στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού. Μετά την εξαγορά, το Autovista Group θα καταστεί η πλατφόρμα δεδομένων και ανάλυσης αυτοκινήτων της J.D. Power για την Ευρώπη και την Αυστραλία.

Προηγούμενο άρθροΞεπέρασαν τις 40.000 οι παραγγελίες του Jeep Avenger
Επόμενο άρθροΝέος επικεφαλής παραγωγής της Mercedes-Benz Ludwigsfelde