Με την ηλεκτροκίνηση να αποτελεί το μέλλον των μεταφορών και της οδήγησης, η Interamerican Βοήθειας ενσωματώνει  την ηλεκτροκίνηση στο επιχειρείν της και καινοτομεί για ακόμη μια φορά εντάσσοντας στον στόλο της και ηλεκτρικά ποδήλατα για την επί τόπου εξυπηρέτηση των πελατών της.  

Παράλληλα, η εταιρεία παρακολουθώντας τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό ηλεκτρικών οχημάτων, επένδυσε στην εκπαίδευση των επαγγελματιών οδηγών της. Συγκεκριμένα, τον περασμένο Ιούνιο, 120 οδηγοί της Οδικής Βοήθειας από όλη την Ελλάδα και 15 επαγγελματίες από την Πρότυπη Μονάδα Αποζημίωσης & Επισκευής Αυτοκινήτων, CARPOINT, παρακολούθησαν εξατομικευμένο σεμινάριο θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου – ΙΔΕΕΑ. Στόχος του ήταν η διαχείριση και η παροχή υπηρεσιών οδικής βοήθειας σε ηλεκτροκίνητα και υβριδικά οχήματα με απόλυτη ασφάλεια τόσο για τον πελάτη και το όχημά του, όσο και τον επαγγελματία οδηγό της Οδικής Βοήθειας.

Ο Γιώργος Βαλαής, Γενικός Διευθυντής της Interamerican Βοήθειας, δήλωσε σχετικά: «Για την Interamerican Βοήθειας αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα η εξυπηρέτηση και η ασφάλεια του πελάτη στον δρόμο, με την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Για τον λόγο αυτό επενδύουμε συνεχώς, και αυτό αποδεικνύεται από το εν εξελίξει επενδυτικό πλάνο αξίας 5 εκατομμυρίων, σε εξειδικευμένο προσωπικό, ανανέωση και επέκταση του ιδιόκτητου στόλου μας, τη διάθεση ενός ευρέως δικτύου συνεργαζομένων συνεργείων αλλά και σε σύγχρονες πρακτικές και τεχνολογίες που ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες που διαμορφώνονται στον χώρο της οδικής βοήθειας».

Προηγούμενο άρθροHyundai: κατέκτησε τριπλό βάθρο στο EKO Acropolis Rally
Επόμενο άρθροΜοντέλα BMW και MINI με vegan εσωτερικό