Η Hyundai Motor παρουσιάζει το όραμά της για τη μελλοντική κινητικότητα, με λύσεις μηδενικών εκπομπών ρύπων στο GREENTECH FESTIVAL 2020, που πραγματοποιείται στο Kraftwerk Berlin από 16-18 Σεπτεμβρίου.

Εκπρόσωποι της εταιρείας συζητούν τη βιωσιμότητα και την καινοτομία στην αυτοκινητοβιομηχανία, ενώ αναδεικνύοντας τον τρόπο με τον οποίο η Hyundai βρίσκεται τεχνολογικά στην πρώτη γραμμή της μελλοντικής κινητικότητας.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει το αποκλειστικό format Switch Green, όπου οι πιο σημαντικοί thought leaders παγκοσμίως παρουσιάζουν τις λύσεις τους για θέματα που αφορούν στον πλανήτη. Εκπρόσωπος της Hyundai είναι ο Ελβετός πρωτοπόρος και πρεσβευτής της μάρκας Bertrand Piccard.

Κατά τη διάρκεια του Switch Green, ο κ. Piccard σκιαγράφησε τη σημασία των βιώσιμων οικολογικών λύσεων που παρέχουν επίσης οικονομικά πλεονεκτήματα για τις επιχειρήσεις, τα οποία διερευνά ως Πρόεδρος του Ιδρύματος Solar Impulse.

Επιπρόσθετα του Switch Green, ο Andreas Christoph-Hofmann, Vice President Marketing και Product της Hyundai Motor Europe, συμμετείχε σε πάνελ με θέμα την καινοτομία στην κινητικότητα. Παρουσίασε πληροφορίες σχετικά με τον χάρτη κινητικότητας μηδενικών εκπομπών ρύπων της Hyundai και συζήτησε για την επερχόμενη αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα μάρκα της εταιρείας, IONIQ.

Παράλληλα, η Hyundai συμμετέιχε σε μια εις βάθος συζήτηση με τον Mark Freymüller, CEO της Hyundai Hydrogen Mobility, μιας κοινοπραξίας μεταξύ της Hyundai Motor Company και της H2Energy. Παρουσιάστηκε η επιχειρηματική δράση της εταιρείας για μελλοντικές λύσεις κινητικότητας και ενέργειας μέσω των φορτηγών Fuel Cell βαρέος τύπου, εξηγώντας τον τρόπο που αποδεικνύεται η ολιστική προσέγγιση της Hyundai στην καθαρή κινητικότητα.

Η Hyundai διαθέτει επίσης εκθεσιακό περίπτερο στο φετινό GREENTECH FESTIVAL. Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της μάρκας IONIQ, η εταιρεία παρουσίασε το EV Concept 45 στο φεστιβάλ. Το EV Concept 45 ενσωματώνει το όραμα έξυπνης κινητικότητας της εταιρείας και παρουσιάζει τη βάση σχεδιασμού του IONIQ 5.

Το GREENTECH FESTIVAL

Το GREENTECH FESTIVAL είναι ένα πρωτοποριακό φεστιβάλ που ιδρύθηκε από τον πρωταθλητή της Formula 1 του 2015 Nico Rosberg. Σε τρεις μέρες στο Kraftwerk Berlin, οι διάσημοι thought leaders, πρωτοπόροι και κορυφαίοι εκθέτες από όλο τον κόσμο παρουσιάζουν τα οράματά τους για το μέλλον μέσω μιας σειράς ομιλιών, εκθεμάτων και εργαστηρίων.

Η Hyundai Motor Europe
Η Hyundai Motor Europe HQ ιδρύθηκε το 2000 με τα κεντρικά της γραφεία στο Offenbach της Γερμανίας. Η Hyundai διαθέτει επί του παρόντος αυτοκίνητα σε 41 ευρωπαϊκές χώρες μέσω 3.000 καταστημάτων και το 2019 διέθεσε 563.018 οχημάτων στην Ευρώπη – παρουσιάζοντας αύξηση 3,8% σε σύγκριση με το 2018, υψηλότερο ποσοστό από τον μέσο όρο της αγοράς. Το 2019 ήταν η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά με ρεκόρ πωλήσεων. Το 75% των οχημάτων Hyundai που πωλούνται στην Ευρώπη είναι μοντέλα σχεδιασμένα, ανεπτυγμένα, δοκιμασμένα και κατασκευασμένα στην Ευρώπη για να καλύψουν τις ανάγκες των Ευρωπαίων πελατών, που εξυπηρετούνται από την εκτεταμένη ευρωπαϊκή υποδομή της εταιρείας. Αυτό περιλαμβάνει δύο εργοστάσια στην Τσεχική Δημοκρατία και την Τουρκία. Μέχρι το τέλος του 2020, η Hyundai θα προσφέρει μια από τις νεότερες σειρές προϊόντων με σχεδόν όλα τα μοντέλα ηλικίας κάτω του 1 ½ έτους. Επίσης μέχρι τότε, πάνω από το 75% της γκάμας της Hyundai στην Ευρώπη θα είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρική έκδοση.

Προηγούμενο άρθροEurop Assistance Greece: Κορυφαίοι δείκτες εξυπηρέτησης
Επόμενο άρθροΒραβείο αξιοπιστίας στην Peugeot